"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Ξεκινάμε τη μάχη για το ρεύμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

                                   Ξεκινάμε τη μάχη για το ρεύμα

Κορύφωση η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ έξω απ’ τη ΔΕΗ (26/4)

    Εκατοντάδες οικογένειες Τρικαλινών ζουν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους. Οι αλήστου μνήμης δηλώσεις Ταμήλου ότι μπορούμε να ζούμε και χωρίς ρεύμα, έγιναν πραγματικότητα!

Χιλιάδες οικογένειες Τρικαλινών έζησαν για κάποιες μέρες, μέχρι που με δυσκολία βρήκαν χρήματα για να το πληρώσουν, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους.

Το ηλεκτρικό ρεύμα στην Ελλάδα είναι πανάκριβο. Η ΔΕΗ είναι η πιο κερδοφόρα, απ’ τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εταιρεία στην Ελλάδα. Μιλάμε για τεράστια υπερκέρδη. Επειδή αυτά τα κέρδη πρέπει να τα καρπώνονται οι καπιταλιστές, άρχισε και πρόκειται να επιταχυνθεί ραγδαία η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ενέργειας στη χώρα μας.

Η ηλεκτρική ενέργεια, βασικό ανθρώπινο αγαθό, για το οποίο θα έπρεπε να είναι εξασφαλισμένες οι προϋποθέσεις πρόσβασης σ’ όλο τον Λαό, στην εποχή των μνημονίων μετατρέπεται σε μέσο ληστείας της τσέπης μας, και… όποιος αντέξει! Οι άλλοι ας μείνουν χωρίς ρεύμα, γυρίζοντας στη γκαζόλαμπα!

Και σαν να μην φτάνει η πανάκριβη τιμή του ρεύματος, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ προστίθενται από το Κράτος και τους Δήμους,Κύριος οίδε! πόσοι άλλοι φόροι, εισφορές, τέλη και λοιπές χρεώσεις, που συνήθως ανεβάζουν πάνω κατά 40% και πλέον τους λογαριασμούς!

Το μνημονιακό κράτος, εκβιάζοντας και απειλώντας μας ότι θα μας κόψει το ρεύμα, μας ληστεύει κι αυτό με τους καταναγκαστικούς φόρους του.

à ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

à ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

à ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ (γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα)!

  • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ!

Δίνουμε το δικό μας ραντεβού, το ραντεβού των καταναλωτών, των απλών ανθρώπων, όλων των Τρικαλινών, γυναικών και ανδρών, και κρατώντας στο χέρι τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έρχονται σωρηδόν σ’ όλους μας: έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στα Τρίκαλα την Τετάρτη 26 Απρίλη και ώρα 11 το πρωί.

   Εκεί, σε μια Συγκέντρωση-ανοιχτή Συνέλευση του Τρικαλινού Λαού θα συζητήσουμε, θα οργανωθούμε και θα διατρανώσουμε την αποφασιστικότητά μας ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!

    Εκεί, θα αποφασίσουμε τις παραπέρα μορφές αγώνα και τις δράσεις μας. Έτοιμοι για κάθε αναγκαία παρέμβαση οπουδήποτε!

Κινήσεις, κινήματα, σύλλογοι, σωματεία, φορείς, πολίτες με κομμένο ρεύμα ή όσοι έχουν ακόμη ρεύμα, ΟΛΟΙ:

στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ στις 26/4 και ώρα 11 π.μ.!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στη ΔΕΗ θα έπρεπε να συγκεντρωθούν όλοι οι Επιταφοι την Μεγάλη Παρασκευή…
    Φανταστειτε ατμόσφαιρα!
    Γιατί μετά τη Σταύρωση πάντα έρχεται η Ανάσταση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης