ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ: Στον εισαγγελέα για τον «Μύλο των Ξωτικών» Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη 17/12 και ώρα 10:30 π.μ. το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ θα επισκεφτεί τον Εισαγγελέα για να ζητήσει την άμεση παρέμβασή του για να σταματήσουν οι αυθαίρετες, παράνομε Την Τρίτη 17/12 και ώρα 10:30 π.μ. το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ θα επισκεφτεί τον Εισαγγελέα για να ζητήσει την άμεση παρέμβασή του για να σταματήσουν οι αυθαίρετες, παράνομε Rating: 0

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ: Στον εισαγγελέα για τον «Μύλο των Ξωτικών»

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ: Στον εισαγγελέα για τον «Μύλο των Ξωτικών»

Την Τρίτη 17/12 και ώρα 10:30 π.μ. το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ θα επισκεφτεί τον Εισαγγελέα για να ζητήσει την άμεση παρέμβασή του για να σταματήσουν οι αυθαίρετες, παράνομες και χωρίς την άδεια των αρμοδίων αρχών παρεμβάσεις του Δήμου και της e-Trikala στην Κεντρική Πλατεία και σ’ άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Στη συνέχεια κλιμάκιο του ΜΕΤΩΠΟΥ θα επισκεφτεί την Πολεοδομία, και ακολούθως, την ίδια πάντα μέρα, την Επιθεώρηση Εργασίας για το «πακιστανικό» μεροκάματο των 20 ¤ για 12ωρη εργασία στον Μύλο(!) και τέλος, το Ι.Κ.Α.

Οι φόβοι μας, ότι πίσω απ’ τη βιτρίνα του «Μύλου» συμβαίνουν σημεία και τέρατα (φέσωμα του Δήμου, καταπατήσεις δημοσίων χώρων, εργασιακός Μεσαίωνας, διαδικασίες fast-track, αδιαφάνεια και άγρια διαπλοκή, πολιτιστική υποβάθμιση της πόλης και αισθητικό κίτς, άγρια εμπορευματοποίηση, κ,ά.) δυστυχώς επαληθεύονται κάθε μέρα που περνά.

Τρίτη χρονιά φέτος και ο «Μύλος» των Λάππα-Ράπτη, τείνει να μετατραπεί για τους Τρικαλινούς ό,τι η Ολυμπιάδα του 2004 και το μνημόνιο σήμερα για τη χώρα μας.

Να είμαστε προμηθείς και όχι επιμηθείς.

Να αντιδράσουμε ΤΩΡΑ!


ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή