Μεϊμαράκης: Θα αξιοποιήσω τη διερευνητική εντολή – Πιθανώς να συναντηθώ και με τον Μιχαλολιάκο Reviewed by Momizat on . Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα ανέφερε πως θα λάβει και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα ανέφερε πως θα λάβει και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη Rating: 0

Μεϊμαράκης: Θα αξιοποιήσω τη διερευνητική εντολή – Πιθανώς να συναντηθώ και με τον Μιχαλολιάκο

meimarakis-eva-708

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα ανέφερε πως θα λάβει και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή που θα του δοθεί για να βρεθεί λύση από την παρούσα Βουλή, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τονίζοντας πως η ΝΔ είναι πανέτοιμη για τις εκλογές.

«Η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε από αυτήν την απόφαση, αλλά είναι πανέτοιμη για τις εκλογές» είπε αρχικά και απάντησε σε σχετική ερώτηση πως θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή, επικοινωνώντας πρώτα με τον κ. Θεοδωράκη και την κ. Γεννηματά, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθεί ακόμα και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για έλλειμμα δημοκρατίας, αφού -όπως είπε- όλα τα νομοσχέδια τα έχει περάσει ο κ. Τσίπρας με την μορφή του κατεπείγοντος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή