Με… αέρα σε φορείς και στις γωνιές της πόλης ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Ζητήματα που αφορούν τον α’ και β’ βαθμό Τ.Α. συζήτησε το πρωί με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, Ζητήματα που αφορούν τον α’ και β’ βαθμό Τ.Α. συζήτησε το πρωί με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, Rating: 0

Με… αέρα σε φορείς και στις γωνιές της πόλης ο Θανάσης Λιούτας

000
Ζητήματα που αφορούν τον α’ και β’ βαθμό Τ.Α. συζήτησε το πρωί με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, αντίστοιχα, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας μια μέρα μετά την μεγαλειώδη κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο.
0000
Μάλιστα, στο Δημοτικό Μέγαρο του δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τρεις αντιδημάρχους: Αλέκο Πολυμερόπουλο (Καθημερινότητας & Καθαριότητας), Χρυσόστομο Κυρίτση (Προγραμματισμού – Καινοτομίας – Ανάπτυξης & Τουρισμού) και Χρήστο Αναστασίου (Κοινωνικής Μέριμνας & Εμπορίου).
00000
Εκτός από τις περιφερειακές και τις δημοτικές υπηρεσίες, ο κ. Λιούτας περπάτησε στην Ασκληπιού, την Κονδύλη, αλλά και πέριξ της κεντρικής πλατείας (Ηρώων Πολυτεχνείου). Αντήλλαξε χειραψίες και απόψεις με καταστηματάρχες, καταναλωτές, θαμώνες καφενείων – καφετεριών και διερχόμενους πολίτες.
000000
Κοινό σημείο αναφοράς, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του νεαρού πολιτικού, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (18-1-2015), η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση τόσο για τον όγκο και τον παλμό της, όσο και για το ώριμο περιεχόμενο του λόγου του. Αποτελεί δε, το τρέχον εικοσιτετράωρο, βασικό θέμα συζήτησης στα πολιτικά – κοινωνικά στέκια της πόλη μας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή