Με αγάπη για την κλασσική μουσική Reviewed by Momizat on . Οι νεαροί μουσικοί που επιλέχθηκαν στις ακροάσεις για τη δημιουργία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων – ΣΟΝ Τρικάλων συναντήθηκαν, σήμερα το απόγευμα στο προαύλιο τ Οι νεαροί μουσικοί που επιλέχθηκαν στις ακροάσεις για τη δημιουργία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων – ΣΟΝ Τρικάλων συναντήθηκαν, σήμερα το απόγευμα στο προαύλιο τ Rating: 0

Με αγάπη για την κλασσική μουσική

Με αγάπη για την κλασσική μουσική

Οι νεαροί μουσικοί που επιλέχθηκαν στις ακροάσεις για τη δημιουργία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων – ΣΟΝ Τρικάλων συναντήθηκαν, σήμερα το απόγευμα στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Τρικκαίων.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών της πρώτης περιόδου, ενώ το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρώην δήμαρχος, κ. Χρήστος Λάππας, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής και φυσικά τα πρώτα μέλη της ΣΟΝ.

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή σε όλους, όσοι εμπλέκονται στη μουσική παιδεία, είτε έχουν συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία του εγχειρήματος ενώ παραβρέθηκαν και νέοι που σπουδάζουν μουσική και θα ήθελαν για να γίνουν μέλη της ΣΟΝ μετά από σχετική ακρόαση.

son (4)son (5)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή