Με αγωνία για τα κριτήρια Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη μάλλον, σε συνέντευξη Τύπου - παρουσίαση, θα εξηγήσουν στους τρικαλινούς οι του εδώ ΠΑΣΟΚ, με ποια ακριβώς αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια, ε Την Τετάρτη μάλλον, σε συνέντευξη Τύπου - παρουσίαση, θα εξηγήσουν στους τρικαλινούς οι του εδώ ΠΑΣΟΚ, με ποια ακριβώς αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια, ε Rating: 0

Με αγωνία για τα κριτήρια

Με αγωνία για τα κριτήρια

Την Τετάρτη μάλλον, σε συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση, θα εξηγήσουν στους τρικαλινούς οι του εδώ ΠΑΣΟΚ, με ποια ακριβώς αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια, επελέγησαν δύο άτομα από την ίδια οικογένεια για το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, από την πλευρά του Κινήματος.
Προφανώς τα κριτήρια θα είναι και αδιαμφισβήτητα, στηριζόμενα στο τρίπτυχο ανανέωση – επαγγελματική καταξίωση – συνέχεια.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Κυριακή, η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι“δεν είναι το νέο. Είναι το τέλος του παλιού”.
Κανένας δεν θέλει να πιστέψει ότι το νέο είναι η τοποθέτηση δύο ατόμων από την ίδια οικογένεια στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Αλλά ότι τα κριτήρια είναι αντικειμενικά, πολιτικά, ότι συζητήθηκαν στα όργανα του κόμματος και έγιναν όλα, όπως ακριβώς πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ετσι οι τρικαλινοί θα έχουν πραγματικά δύο επιλογές για το μέλλον, χωρίς κανένα βαρίδι από το παρελθόν. Το νέο ΠΑΣΟΚ δηλαδή, είναι εδώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή