Με αγώνα απαντούν οι τρικαλινοί εκπαιδευτικοί Reviewed by Momizat on .   Την ώρα που 14 τρικαλινοί εκπαιδευτικοί (που υπηρετούν στα Τρίκαλα, καθώς υπάρχουν κι άλλοι σε άλλους νομούς) βλέπουν να παρατείνεται η διαθεσιμότητά του   Την ώρα που 14 τρικαλινοί εκπαιδευτικοί (που υπηρετούν στα Τρίκαλα, καθώς υπάρχουν κι άλλοι σε άλλους νομούς) βλέπουν να παρατείνεται η διαθεσιμότητά του Rating: 0

Με αγώνα απαντούν οι τρικαλινοί εκπαιδευτικοί

Με αγώνα απαντούν οι τρικαλινοί εκπαιδευτικοί

 

Την ώρα που 14 τρικαλινοί εκπαιδευτικοί (που υπηρετούν στα Τρίκαλα, καθώς υπάρχουν κι άλλοι σε άλλους νομούς) βλέπουν να παρατείνεται η διαθεσιμότητά τους, αλλά οι θέσεις να προκηρύσσονται (!), η ΕΛΜΕΤ καλεί σε διαρκή αγώνα.

Oπως ανέφεραν τα μέλη της ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, σε συνέντευξη Τύπου, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, μαζί με χιλιάδες άλλους υπάλληλους, ανοίγουν  τον χορό των απολύσεων και στο Δημόσιο. Δεν αποδεχόμαστε, είπαν τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕΤ, τη μοίρα που μας ετοιμάζουν. Όπως όλο το διάστημα του οχταμήνου, έτσι και τώρα , με τον συλλογικό μας αγώνα, με τις πολύμορφες κινητοποιήσεις μας,  μπορούμε να αποτρέψουμε τις απολύσεις, να επιβάλουμε λύσεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕΤ κ Σπήλιο Τσιγάρα οι καθηγητές δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Παλεύουμε – κατέληξε -για το δικαίωμα όλων στα δημόσια, δωρεάν αγαθά. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής προς τους καθηγητές στη μεθαυριανή απεργιακή κινητοποίηση.  Κατανοούμε, τόνισαν τα μέλη της ΕΛΜΕΤ, ότι ο αγώνας μας για να δικαιωθεί απαιτεί σύγκρουση με τις πολιτικές των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν απ’ αυτές.

Αφήστε το σχόλιο σας