Με αλλαγή το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Δεν πέρασε η πρόταση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καρδίτσας και η μεγαλύτερη διεύρυνση που επιθυμούσαν. Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει χθες την ν Δεν πέρασε η πρόταση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καρδίτσας και η μεγαλύτερη διεύρυνση που επιθυμούσαν. Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει χθες την ν Rating: 0

Με αλλαγή το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Με αλλαγή το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Δεν πέρασε η πρόταση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καρδίτσας και η μεγαλύτερη διεύρυνση που επιθυμούσαν.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει χθες την νέα πρότασή της ζητώντας να μην συμπεριληφθεί ο Κος Καλιακούδας στο ψηφοδέλτιο, κάτι που όπως φαίνεται αφουγκράστηκε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετώντας τον Κο Ηλία Τσιαμαντά στο ψηφοδέλτιο. Ο Κος Τσιαμαντάς ήταν ένας εκ των δύο προτεινόμενων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο έτερος σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net ήταν ο Κος Βάιος Βαρελάς.

Ο Κος Τσόγκας θα είναι ο ένας εκ των 22 υποψηφίων πανελλαδικά προερχομένων από το χώρο των Οικολόγων που κατεβαίνουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά οι έξι υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015:

1. Νίκος Μιχαλάκης – ιατρός και νυν Βουλευτής

2. Παναγιώτα Βράντζα – Κτηνίατρος και υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία στο Δήμο Μουζακίου της Παρασκευής Ντούρβα στις εκλογές του περασμένου Μαΐου

3. Σπύρος Λάππας – δικηγόρος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας με την ΚΑΡ.ΠΟ.Σ.

4. Αριστοτέλης Τσόγκας – Γεωπόνος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας με την ΚΑΡ.ΠΟ.Σ.

5. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου – Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Συμβουλίου Σοφάδων εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του Μπ. Παπαδόπουλου “Δύναμη Ανανέωσης”

6. Ηλίας Τσιαμαντάς – Υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής 1985 (ΚΚΕ), 1989 (ΣΥΝ), 2004 – 2007 – 2009 (ΣΥΡΙΖΑ)

* Την Κυριακή στο Παυσίλυπο (11:00) Θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών και παράλληλα θα γίνει η κοπή της πίτας της Ν.Ε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή