"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

29.1 C
Trikala

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκαν οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Οιχαλία και Χρυσομηλιά.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε Οιχαλία και Χρυσομηλιά, που διοργανώθηκε από τις Ο.Μ. Φαρκαδόνας και Καλαμπάκας αντίστοιχα, στα πλαίσια της παρουσίασης του προγράμματος της Αριστεράς για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της χώρας. Οι εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες εντάσσονται στην προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης και συζήτησης της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αγκαλιάστηκαν για ακόμη μία φορά από τους πολίτες, ενώ σημαδεύτηκαν από την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων γύρω από τα μείζονα ζητήματα της περιόδου.

Στην εκδήλωση της Οιχαλίας, ο βουλευτής Λάρισας και υπεύθυνος από την πλευρά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα φορολογικής πολιτικής, Δημήτρης Γελαλής, παρουσίασε τους άξονες της φορολογικής μεταρρύθμισης που σχεδιάζει η κυβέρνηση της Αριστεράς, ενώ ανέλυσε και τους βασικούς τομείς φοροελαφρύνσεων που θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση της Χρυσομηλιάς, η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη αναφέρθηκε εκτενώς στα μέτρα στήριξης των αγροτικών νοικοκυριών καθώς και στις δράσεις που αφορούν στην ανασυγκρότηση της οικονομίας της περιφέρειας, με ιδιαίτερη εστίαση στα πεδία της τόνωσης της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας και της στήριξης της απασχόλησης.

Οι εκδηλώσεις χαρακτηρίστηκαν από την ζωντανή ανταλλαγή απόψεων και την ζωηρή διάθεση παρέμβασης από τους πολίτες, οι οποίοι εξέθεσαν τις σκέψεις τους, παρουσίασαν τις ιδέες τους για την ανάπτυξη της περιφέρειας και την ανασυγκρότησης της οικονομίας, αλλά και για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις. Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκαν απολύτως επιτυχημένες και αυτό το σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση το αμέσως επόμενο διάστημα, με εξορμήσεις σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων.

siriza2 siriza3 siriza4 siriza6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης