Με αναδείξατε πρώτο Βουλευτή του Νομού και αυτό με γεμίζει ευθύνη Reviewed by Momizat on . Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες Το αποτέλεσμα των εκλογών 25ης Ιανουαρίου ήταν καθαρό και το μήνυμα του Ελληνικού λαού σαφές και σεβαστό απ' όλο Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες Το αποτέλεσμα των εκλογών 25ης Ιανουαρίου ήταν καθαρό και το μήνυμα του Ελληνικού λαού σαφές και σεβαστό απ' όλο Rating: 0

Με αναδείξατε πρώτο Βουλευτή του Νομού και αυτό με γεμίζει ευθύνη

Με αναδείξατε πρώτο Βουλευτή του Νομού και αυτό με γεμίζει ευθύνη

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες
Το αποτέλεσμα των εκλογών 25ης Ιανουαρίου ήταν καθαρό και το μήνυμα του Ελληνικού λαού σαφές και σεβαστό απ’ όλους μας.

Το ζητούμενο σήμερα είναι η σταθερότητα και Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Αυτή οφείλουμε να διαφυλάξουμε και αυτή εγγυάται η Ν.Δ., η παράταξη των μεγάλων Εθνικών επιλογών και μεταρρυθμίσεων, έστω και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με την ψήφο σας με εκλέξατε για δεύτερη συνεχόμενη φορά Βουλευτή Τρικάλων. Με αναδείξατε πρώτο Βουλευτή του Νομού και αυτό με γεμίζει ευθύνη απέναντί σας. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις μέσα στο Κοινοβούλιο για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης σας. Για να κάνω πράξη την ισχυρή εκπροσώπηση του τόπου μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Για να πετύχουμε όσα πραγματικά μας αξίζουν.

Κώστας Σκρέκας
Εκλεγείς Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων Ν.Δ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή