Με Αχ. Μπέο η ΝΔ στον Δήμο Βόλου; Reviewed by Momizat on . Συσκέψεις επί συσκέψεων στην πόλη του Βόλου, με ιδιαίτερη κινητικότητα στο χώρο της ΝΔ όπου ο εκλεκτός της θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Αποκλε Συσκέψεις επί συσκέψεων στην πόλη του Βόλου, με ιδιαίτερη κινητικότητα στο χώρο της ΝΔ όπου ο εκλεκτός της θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Αποκλε Rating: 0

Με Αχ. Μπέο η ΝΔ στον Δήμο Βόλου;

Με Αχ. Μπέο η ΝΔ στον Δήμο Βόλου;

Συσκέψεις επί συσκέψεων στην πόλη του Βόλου, με ιδιαίτερη κινητικότητα στο χώρο της ΝΔ όπου ο εκλεκτός της θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι σε σύσκεψη που έγινε χθες στο Βόλο, έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Γιώργου Μουλά, από σημαντικό στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης και όταν του αντέτειναν οι συνομιλητές του ότι δεν είναι δυνατόν, να στηριχθεί ο γιατρός ο οποίος στις δημοσκοπήσεις φθάνει το 7%, ειπώθηκε ότι ο Γ.Μουλάς έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αχ.Μπέο να κατέλθουν μαζί στις εκλογές και αυτό ασφαλώς δίνει μεγάλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο.

Το magnesianews.gr γνωρίζει ποιοι συμμετείχαν σε αυτή τη σύσκεψη αλλά προς το παρόν δεν θα αναφέρει τα ονόματά τους. Ο Γ.Μουλάς πάντως, την Παρασκευή στην εκπομπή του Δ.Μαρέδη στον τηλεοπτικό σταθμό Astra, μίλησε που μεγάλη “θέρμη” για τον Α.Μπέο. Ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός, ότι το μεγαλοστέλεχος της κυβερνώσας παράταξης, τάσσεται υπέρ του ψηφοδελτίου Μπέου με την προσθήκη Μουλά, ή ως  επικεφαλής του βλέποντας προφανώς την απήχηση που έχει το όνομα του Α.Μπέου σε όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτό ασφαλώς εξυπηρετεί αυτή την περίοδο τη ΝΔ. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι το στέλεχος της ΝΔ έχει μιλήσει και με τον Αχ.Μπέο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο “ερυθρόλευκος” παράγοντας θελήσει να είναι υπό του κ.Μουλά.

Όπως είναι γνωστό ο κ.Μπέος την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 8.30μ.μ. στο “Αχίλλειο” θα εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Βόλου ενώ προχωρά με γοργούς ρυθμούς για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του. Ήδη δημιουργεί το γραφείο επικοινωνίας του στελεχώνοντάς του με την κ.Βούλα Αλεξίου και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πολίτση. Η Βούλα Αλεξίου υπήρξε στέλεχος της τοπικής ΝΔ και αργότερα των ΑΝΕΛ και έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του ψηφοδελτίου του Α.Μπέου. Ο δημοσιογράφος Γ.Πολίτσης ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε την ευθύνη έκδοσης της “Θεσσαλίας της Δευτέρας” αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου επικοινωνίας του ψηφοδελτίου του Αχ.Μπέου. Μάλιστα έχει συμφωνηθεί η επανέκδοση της εφημερίδας “Πολίτης” των αδελφών Σαμαρτζή, ιδιοκτητών του ραδιοφωνικού σταθμού “Ακρόαμα” η οποία θα απηχεί τις απόψεις του Αχ.Μπέου. Το θέμα Αχ.Μπέου έχει απασχολήσει και όλα τα επιτελεία των ΜΜΕ τα οποία προβληματίζονται αν θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του ή θα μείνουν απαθή. Πάντως η ομάδα του Αχ. Μπέου που απαρτίζεται από φίλους του στον Ολυμπιακό Βόλου κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε στη συγκέντρωση της Παρασκευή να δώσουν το «παρών» τουλάχιστον 3.000 πολίτες, δείχνοντας έτσι τη δυναμική της υποψηφιότητας.

(Γ.Καρεκλίδης, magnesianews.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή