Με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου Reviewed by Momizat on . Με αφορμή ξαφνική αδιαθεσία δεν  παρέστη τελικά στη Λάρισα και στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, o Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Με αφορμή ξαφνική αδιαθεσία δεν  παρέστη τελικά στη Λάρισα και στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, o Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Rating: 0

Με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου

Με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου

Με αφορμή ξαφνική αδιαθεσία δεν  παρέστη τελικά στη Λάρισα και στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, o Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμος.ξημέρωσε σήμερα για την Λάρισα Μια ιστορική ημέρα.υποδέχτηκαν τον νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο κλήρος και λαός στην κεντρική πλατεία της πόλης. 


Νωρίτερα, ως είθισται στην κεντρική πλατεία, ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος υποδέχτηκε το νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και του παρέδωσε την ποιμαντική ράβδο. και  κατευθύνθηκε με πομπή, προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος,όπου σύμφωνα με το τυπικό, ακολούθησε η τελετή της ενθρονίσεώς του.Αμέσως μετά ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης, μετέβη στο μνήμα του μακαριστού προκατόχου του κ. Ιγνατίου, όπου τέλεσε τρισάγιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή