Με Γ. Λεπενιώτη στα Τρίκαλα η “Οικολογική Θεσσαλία” Reviewed by Momizat on . O Γιώργος Λεπενιώτης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με τον περιφερειακό συνδυασμό Οικολογική Θεσσαλία με επικεφαλής τον Νίκο Πουτσιάκα. Ο Γιώργος O Γιώργος Λεπενιώτης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με τον περιφερειακό συνδυασμό Οικολογική Θεσσαλία με επικεφαλής τον Νίκο Πουτσιάκα. Ο Γιώργος Rating: 0

Με Γ. Λεπενιώτη στα Τρίκαλα η “Οικολογική Θεσσαλία”

Με Γ. Λεπενιώτη στα Τρίκαλα η “Οικολογική Θεσσαλία”

O Γιώργος Λεπενιώτης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με τον περιφερειακό συνδυασμό Οικολογική Θεσσαλία με επικεφαλής τον Νίκο Πουτσιάκα.

Ο Γιώργος Λεπενιώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Νομικά και έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία, Ιστορία και Κοινωνιολογία του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Α.Π.Θ. Διετέλεσε καθηγητής της Κοινωνιολογίας στη Σχολή Ξεναγών διδάσκων σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και επιστημονικός συνεργάτης πολλών ερευνητικών, επιστημονικών κέντρων και φορέων, Δημοσίων και Ιδιωτικών. Δραστηριοποιήθηκε επιστημονικά ιδιαίτερα σε θέματα κοινωνικής οικολογίας και κοινωνικού αποκλεισμού, ενώ συμμετείχε ως εισηγητής σε πολλές επιστημονικές συναντήσεις και συνέδρια με συναφείς θεματικές.
Είχε διακριτή παρουσία στην ανάπτυξη του οικολογικού κινήματος στην Ελλάδα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος μερικών από τις πιο σημαντικές οργανώσεις κοινωνικής οικολογίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή