Με δικό της υποψήφιο η ΝΔ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Δήλωση που ξεκαθαρίζει ορισμένα πράγματα ως προς τις υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Τρικκαίων, έκανε χθες στον «Ενεργό Πολίτη» ο Νίκος Μουζακιάρ Δήλωση που ξεκαθαρίζει ορισμένα πράγματα ως προς τις υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Τρικκαίων, έκανε χθες στον «Ενεργό Πολίτη» ο Νίκος Μουζακιάρ Rating: 0

Με δικό της υποψήφιο η ΝΔ στα Τρίκαλα

Με δικό της υποψήφιο η ΝΔ στα Τρίκαλα

Δήλωση που ξεκαθαρίζει ορισμένα πράγματα ως προς τις υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Τρικκαίων, έκανε χθες στον «Ενεργό Πολίτη» ο Νίκος Μουζακιάρης. Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε: Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο και δεν θα δώσει τη στήριξή της στον νυν Δήμαρχο, τον κ. Λάππα».

Και η δήλωση αυτή ανοίγει πλέον τον ασκό του Αιόλου, προκειμένου να… κλείσουν ορισμένες φήμες και να αρχίσουν να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους.
Το πρώτο στοιχείο είναι ότι η ΝΔ θα κατέβει μόνη της στην πρωτεύουσα του νομού. Δηλαδή «κυνηγά» το πολιτικό αποτέλεσμα τον ερχόμενο Μάιο, όπως θα «κυνηγήσει» το μπλε του χάρτη της χώρας για τις περιφερειακές εκλογές.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι τίθεται θέμα στη φημολογία – παραφιλολογία – επιθυμίες που αναπτύχθηκαν και ακούστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτές που αφορούσαν σε συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ σε ορισμένους Δήμους, ένας εκ των οποίων θα ήταν ο Δήμος Τρικκαίων. Και δη, με κοινό υποψήφιο τον Χρήστο Λάππα.

Το τρίτο στοιχείο είναι ότι δεν θα δοθεί «υπόγεια» στήριξη σε κάποιον άλλον υποψήφιο, όπως επίσης διακινήθηκε κάποιο διάστημα.

Το τέταρτο στοιχείο, ότι η «μπάλα» πλέον βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ και στον Χρήστο Λάππα, ως προς το τι θα πράξουν. Θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος; Αν ναι, με ποιες συμμαχίες;

Το πέμπτο στοιχείο, ότι οι αντίπαλοι προς το παρόν θα είναι: υποψήφιος από τη ΝΔ, Δημήτρης Παπαστεργίου, Φυσάει Κόντρα, Λαϊκή Συσπείρωση. Από κει και πέρα, όλα είναι ανοιχτά.
Το έκτο στοιχείο είναι ότι, από δω και πέρα, μπορούν να αρχίσουν τα «στοιχήματα» και οι προβλέψεις για το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΝΔ. Και, προφανώς, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου το αργότερο, όλα τα ζητήματα θα είναι ανοιχτά.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή