Με δράσεις και αποδράσεις στην αυλή του βιβλιοπωλείου “Τσιλινίδα” Reviewed by Momizat on . Στην «αυλή του Κουτσοκόκορα»... από το περασμένο Σάββατο άρχισαν τα θαύματα! Στην αυλή του βιβλιοπωλείου «Τσιλινίδα», με κουκλοθέατρο άρχισαν οι θερινές εκδηλώσ Στην «αυλή του Κουτσοκόκορα»... από το περασμένο Σάββατο άρχισαν τα θαύματα! Στην αυλή του βιβλιοπωλείου «Τσιλινίδα», με κουκλοθέατρο άρχισαν οι θερινές εκδηλώσ Rating: 0

Με δράσεις και αποδράσεις στην αυλή του βιβλιοπωλείου “Τσιλινίδα”

Με δράσεις και αποδράσεις στην αυλή του βιβλιοπωλείου “Τσιλινίδα”

Στην «αυλή του Κουτσοκόκορα»… από το περασμένο Σάββατο άρχισαν τα θαύματα! Στην αυλή του βιβλιοπωλείου «Τσιλινίδα», με κουκλοθέατρο άρχισαν οι θερινές εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά. Παρουσιάστηκε ένα θεσσαλικό παραμύθι, με τίτλο «Ο λύκος ο κυρ Νικόλας και η αλεπού η κυρά Μάρω». Με κωμικές προεκτάσεις δράση εξέλιξη …σασπένς και διδακτικό τέλος. Το παραμύθι είχε εκδοθεί από τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου κ. Τζιμούλη παλιότερα (εκδόσεις Σαββάλας).
Εκεί, στην πίσω αυλή, που είναι η όαση ανάμεσα στον πεζόδρομο της Ι. Αδάμ και τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου, προγραμματίζονται κι άλλες εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Κάθε Σάββατο, ο Θανάσης και η Σούλα που παρουσίασαν το παραμύθι ως κουκλοθέατρο, αναμένεται να οργανώσουν παρόμοιες εκπλήξεις για μικρούς τρικαλινούς (αν και το Σάββατο, με προσοχή παρακολούθησαν και οι γονείς!).
Ενώ μεσοβδόμαδα, Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 18:30, θα διοργανώνοντα δράσεις γνωριμίας με κατασκευές και χειροτεχνίας από ειδικευμένη νηπιαγωγό.
Τις δε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 18:30, θα γίνεται για μικρά παιδιά, μια γνωριμία με τη ζωγραφική. Τη θέση τους, στις 19:30 θα παίρνουν παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Οι δε δράσεις και εκδηλώσεις, θα ανακοινώνονται συνεχώς όλο το καλοκαίρι και δεν θα αφορούν μόνο τους μικρούς ηλικιακώς!

TSILI-PR TSILI TSILI1 TSILI2 TSILI4Oash

Αφήστε το σχόλιο σας