Με εκατοντάδες φίλους στην Ελασσόνα και στη Δεσκάτη o υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Με εκατοντάδες φίλους συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας στην Ελασσόνα και στην ευρύτερη περιοχή. Ο κ. Λιούτας μίλησε με Με εκατοντάδες φίλους συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας στην Ελασσόνα και στην ευρύτερη περιοχή. Ο κ. Λιούτας μίλησε με Rating: 0

Με εκατοντάδες φίλους στην Ελασσόνα και στη Δεσκάτη o υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Με εκατοντάδες φίλους στην Ελασσόνα και στη Δεσκάτη o υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Με εκατοντάδες φίλους συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας στην Ελασσόνα και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Λιούτας μίλησε με κατοίκους της περιοχής Ελασσόνας στη λαϊκή,  στα καταστήματα της πόλης, αλλά και στα γύρω χωριά.  Στην Ελασσόνα, ο κ. Λιούτας είχε συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες αλλά και με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων οι οποίοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους που ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος αγρότης διεκδικεί να εκπροσωπήσει τη Θεσσαλία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αμέσως μετά, επισκέφθηκε τη Δεσκάτη όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρεβενών κ. Σάκης Σταυρόπουλος. Στη Δεσκάτη ο κ. Λιούτας, συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Δημήτρη Καραστέργιο αλλά και με δεκάδες κατοίκους του διευρυμένου Δήμου.

lioutas_elassona1 lioutas_elassona

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή