Με εκπροσώπους φορέων , συλλόγων και οργανώσεων ο Θανάσης Λιούτας στην Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on .     Στη Φαρκαδόνα  βρέθηκε, σήμερα το πρωί , ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας . Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων ,     Στη Φαρκαδόνα  βρέθηκε, σήμερα το πρωί , ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας . Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων , Rating: 0

Με εκπροσώπους φορέων , συλλόγων και οργανώσεων ο Θανάσης Λιούτας στην Φαρκαδόνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Στη Φαρκαδόνα  βρέθηκε, σήμερα το πρωί , ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας . Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων , συλλόγων ,  οργανώσεων ,  έχοντας επί μακρόν συνομιλία με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη  και  τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους, για ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και την τοπική αυτοδιοίκηση. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η μεγάλη αποδοχή της υποψηφιότητας του Θανάση Λιούτα , όπως αυτή εκδηλώνεται καθημερινά, ζεστά και αυθόρμητα, επιβεβαιώνει την ανάγκη των ψηφοφόρων για πραγματική ανανέωση στην πολιτική και για μια ουσιαστική και αποτελεσματική εκπροσώπηση του Νομού Τρικάλων στο  Κοινοβούλιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή