Με ενθουσιασμό και περηφάνια οι Γαρδικιώτες , εγκαινίασαν το  Λαογραφικό τους Μουσείο Reviewed by Momizat on .  Ήταν  μια πολύ  όμορφη εκδήλωση που σύσσωμο παρακολούθησε το χωριό μαζί με πολλούς επισκέπτες και φίλους. "Όταν η αγάπη για την παράδοση και τον τόπο μας είναι  Ήταν  μια πολύ  όμορφη εκδήλωση που σύσσωμο παρακολούθησε το χωριό μαζί με πολλούς επισκέπτες και φίλους. "Όταν η αγάπη για την παράδοση και τον τόπο μας είναι Rating: 0

Με ενθουσιασμό και περηφάνια οι Γαρδικιώτες , εγκαινίασαν το  Λαογραφικό τους Μουσείο

Με ενθουσιασμό και περηφάνια οι Γαρδικιώτες , εγκαινίασαν το  Λαογραφικό τους Μουσείο

 Ήταν  μια πολύ  όμορφη εκδήλωση που σύσσωμο παρακολούθησε το χωριό μαζί με πολλούς επισκέπτες και φίλους.

“Όταν η αγάπη για την παράδοση και τον τόπο μας είναι αληθινή, μπορεί να υπερβεί και τα μεγαλύτερα εμπόδια και να κάνει θαύματα” δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζένη Σγούρου-Θανασούλα.

Τα εγκαίνια του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Γαρδικίου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί.  

Ένας ιδιαίτερος χώρος που περικλείει την τοπική  ιστορία και θα αποτελεί κύτταρο πολιτισμού και προβληματισμού για το μέλλον. 

Φωτογραφία του Chrisostomos Kiritsis.

Φωτογραφία του Chrisostomos Kiritsis.

Σχόλια (11)

 • Αλμπάνης

  Ο γιατρός ο Κουτσονάσιος πού ήταν;

  Απάντηση
 • Φίλοι doctor

  Καταγγέλλουμε το δημοσιογραφικό κατεστημένο για προσπάθεια φίμωσης του γιατρού Κουτσονασιου και απόκρυψης φωτογραφιών του από την εκδήλωση των εγκαινίων του Μουσείου.
  Ο λαοφιλής και δημοφιλής γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων είναι πρώτα από όλα γαρδικιώτης και μπροστάρης σε όλα τα θέματα που αφορούν το χωριό του και των Τρικάλων γενικότερα.
  Η αλήθεια θα λάμψει!

  Απάντηση
 • gardiki

  Εκεί ήταν ο γιατρός και στην ομιλία του θύμισε ότι επί Αντιδημαρχίας του ανακατασκευάστηκε ο χώρος που στεγάζεται σήμερα το μουσείο καθώς και το ιατρείο..Ενωμένοι οι Γαρδικιώτες…..

  Απάντηση
 • Ανατασία

  Πρέπει όλοι να ξέρουν και να λένε την αλήθεια για το ποιός δούλεψε και έστησε το μουσείο στο Γαρδίκι και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες.Είναι κρίμα και ντροπή να μηδενίζουν την προσπάθεια και τον κόπο της προέδρου κας Τζένης Σγούρου (όλοι το είδαμε, είμαστε εκεί)για να οικειοποιηθούν τα συγχαρητήρια και την προσωπική προβολή τους. Ας είμαστε ενωμένοι και να αναγνωρίζουμε, μανίτσα μου, τα προσόντα και την δημιουργικότητα κάποιου άλλου.
  Εγώ θα πώ Συγχαρητήρια κα Σγούρου ,και
  σε ευχαριστούμε.
  Αναστασία

  Απάντηση
 • Ειρήνη

  Το …μανίτσα μου…όλα τα λεφτά 💰 !

  Απάντηση
 • Αποκαλυπτήρια

  Γιατρέ σε πήραν είδηση ότι είσαι για το θεαθήναι και για την αυτοπροβολή.
  Προσοχή ⚠ …βαστάτε και γκλίτσες! Μη θρηνήσουμε και θύματα μετά τα τσίπουρα ανάβουν τα αίματα.

  Απάντηση
 • Σοσιαλιστής

  Ο Σωτήρης Μπλέτσας πού ήταν;
  Μόνο για τον ΓΑΠ ενδιαφέρεται;
  Δεν συμμετείχε καθόλου στο Μουσείο;
  Έστω μια φωτογραφία 📷 ρε παιδί μου!
  Μόνο με το Θωμά Χαχάμη καταδέχεται να κάνει παρέα και να πίνει τα τσιπουράκια ;

  Απάντηση
 • Λιάκος για Δήμαρχος

  Ο Μαράβας πήγε και σε αυτή την εκδήλωση …άκλαφτος!
  Σαν να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά σα Δήμαρχος. Όλα έχουν ένα τέλος. Αποδείχτηκε λίγος τελικά. Ο επόμενος ας έχει ίσκιο βαρύ.
  Ποιος άλλος από τον Βλαχογιάννη πληρει αυτές τις προϋποθέσεις;

  Απάντηση
 • analtos

  Οι Γαρδικιώτες την ξέρουν την αλήθεια και δεν έχουν κανένα θέμα.Ολοι βοηθούν το χωριό τους.Και η ΤΖΕΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ που έβαλε τα πράγματα μεσα στο μουσείο και ο ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ με την ΤΑΜΠΟΥ που μόλις βγήκαν αμέσως έφτιαξαν την αίθουσα και ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ που έφτιαξε τον εξωτερικό χώρο του σχολείου και φυσικά οι ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΕΣ που έδωσαν τσ πραγμάτα για να γεμίσει το μουσείο.Και το ιατρείο είναι πολύ ωραίο γιατί ο εκάστοτε γιατρός εξέταζε μέσα στο ξενοδοχείο.Ντροπή ήταν.

  Απάντηση
 • Κουκουλωμα

  Τα εν οικω μη εν δημω!

  Όμορφος κόσμος! Αγγελικα πλασμενος!

  Απάντηση
 • Έξω από τα δόντια!

  Πυροσβεστικές δηλώσεις ομόνοιας και σύμπνοιας που δεν έχουν ειλικρινή βάση γίνονται τελικά εμπρηστικές και δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας. Οι αιτίες είναι γνωστές…αφορμές πάντα θα υπάρχουν για να βγουν στην επιφάνεια.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή