Με επιτυχία η αιμοδοσία στο Νεραϊδοχώρι από τον πολιτιστικό συλλογο Reviewed by Momizat on . Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεραιδοχωρίου διοργάνωσε επιτυχημένα εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού. Στο κάλεσμα του συλλόγο Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεραιδοχωρίου διοργάνωσε επιτυχημένα εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού. Στο κάλεσμα του συλλόγο Rating: 0

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο Νεραϊδοχώρι από τον πολιτιστικό συλλογο

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο Νεραϊδοχώρι από τον πολιτιστικό συλλογο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεραιδοχωρίου διοργάνωσε επιτυχημένα εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού. Στο κάλεσμα του συλλόγου ανταποκρίθηκαν ντόπιοι και παραθεριστές όπως επίσης και αρκετοί φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Δασολογίας.
Κλιμάκιο της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων ανηφόρησε προς το ορεινό χωριό και με χαμόγελα έδινε κουράγιο στους αιμοδότες , οι οποίοι προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας που θα βρίσκονται σε ανάγκη. Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεραιδοχωρίου θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

 

 

 

 

Πηγή: veterniko.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή