"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου η προγραμματισμένη αιμοδοσία με πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Η επιτυχία ήταν και ποσοτική και ποιοτική. Και ενισχύσαν τη τράπεζα αίματος του σχολείου  και γνωστοποιήσαν την εκδήλωση για να βρούνε μιμητές και από άλλους φορείς και συλλόγους, αλλά το κυριότερο το πέρασαν  στο υποσυνείδητο των παιδιών . Και ως γνωστόν «δίνω αίμα, δίνω ζωή».

Φωτογραφία του Leonidas Leventis.
Ο σύλλογος ευχαριστεί  θερμά τους γονείς και τους δασκάλους που έδωσαν αίμα, αυτούς που προσπάθησαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν, τη Διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Αγορίτσα Δήμητρα και την ομάδα της, τον Διευθυντή του 1ου Δ.Σ. Τρικάλων κ. Νταούλα Δημήτριο για την άψογη συνεργασία μας και φυσικά τα μέλη του Δ.Σ. που εθελοντικά αφιέρωσαν πολύ χρόνο και ενέργεια για την επιτυχία της αιμοδοσίας.
Τέλος ο σύλλογος υπενθυμίζει ότι όσοι γονείς για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στη σημερινή εκδήλωση, μπορούν όποτε θέλουν να πάνε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και να δώσουν αίμα για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του σχολείου .

 

Φωτογραφία του Leonidas Leventis.

 

Φωτογραφία του Leonidas Leventis.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης