"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Έρης Μαυρογιάννη “ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ… ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη καταμεστη αιθουσα του Πνευματικου Κεντρου του Δημου Τρικκαίων, πραγματοποιηθηκε στις 10 Μαρτιου, η επισημη πρωτη παρουσιαση του λογοτεχνικου βιβλιου της συγγραφεως κ δημοσιογραφου, Έρης Μαυρογιαννη, που φέρει τον τιτλο ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ… ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, απο τις εκδοσεις Όστρια.

Συμμετειχε ο Πανελληνιος Συλλογος Παιδιων με Συγγενεις Καρδιοπαθειες “Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, που εδρευει στην Αθηνα Αιόλου 104. Η συγγραφεας ευχαριστησε το Δ. Σ. του συλλογου κ την προεδρο κυρια Αθηνά Βαρελά Κολτιδοπουλου, διοτι μερος των εσοδων των πωλησεων του βιβλιου “ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ… ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, θα διατεθει στο συλλογο για τα παιδια με Συγγενεις καρδιοπαθειες, των ανασφαλιστων και απορων οικογενειων. Την εκδηλωση χαιρετισε η αντιδημαρχος παιδειας, πολιτισμου, αθλητισμου και νεολαίας Δημου τρικκαίων, κυρια Εφη Λεβεντη. Για το βιβλιο μιλησαν οι Σια φαρακη, ηθοποιος. Και ο Ζησης Παπαιωαννου, ηθοποιος και συγγραφεας.

Συμμετειχε η μαεστρος του Δημοτικης χορωδίας τρικαλων κυρια ελενη Ζιακα και η παιδικη και νεανικη χορωδία του Δημοτικου Ωδειου τρικαλων.

Στο τραγουδι η Αλικη Τσάνιου και στο πιανο, ο Γιωργος Μιγκας. Μιλησαν η Μαρθα Γκάνια Μπατατόλη, μελος του συλλογου Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Και οι κωνσταντινος Μπάκος, ορθοδοντικος και Νικος Μαγκούτης, καρδιολογος.

Παρεβρεθηκαν επισημοι προσκεκλημενοι, ο Γιωργος Μητσιουλης, Ηλιας Παπανικολαου, ο Κωστας Σαμαρας, Ο Γιωργος Παναγιωτου δικηγορος, γιατροι, εκπαιδευτικοι κ πληθος κοσμου. Η συγγραφεας Ερη Μαυρογιαννη, υπεγραψε αντιτυπα και δεχτηκε ερωτησεις απο τον κοσμο.

Μεγαλη ηταν και οι συμμετοχη μικρων φιλων, οπου η ερη υπογραψε αντιτυπα και δεχτηκε τις ευχες των παιδιων. Παιδιων με συγγενεις καρδιοπαθειες.

Στην εκδηλωση συμμετειχε και το θεατρικο εργαστηρι της Σιας Φαρακη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης