"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου “Χώρα από Χαλκό”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη η παρουσίαση του βιβλίου «Χώρα από Χαλκό» . Εξαιρετικός ο συγγραφέας του βιβλίου Μιχάλης Σπέγγος, εξαιρετική και στην αφήγηση η κ. Μάρβα Δερπανοπούλου .

Η χώρα σε παρακμή. Η πατρίδα συρρικνώνεται και καταρρέει. Την κρίσιμη στιγμή τρεις άντρες παλεύουν για την ηγεσία. Τον Θρόνο.

Μαζί και για τη δύναμη της εξουσίας, την κληρονομιά του παρελθόντος, το μεγαλείο του στέμματος, αλλά και για μια θέση στην Ιστορία.

Οι τρεις άντρες, αν και αδέλφια, είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους και προτείνουν ο καθένας διαφορετικούς τρόπους σωτηρίας.

Η αντιπαράθεση είναι αναπόφευκτη. Μόνο που αυτή η αντιπαράθεση δεν είναι ούτε οικογενειακή, ούτε φιλική, ούτε καν ακαδημαϊκή. Η επικράτηση του ενός σημαίνει τον αφανισμό των άλλων.

Ο δρόμος για τον θρόνο είναι ποτισμένος με αίμα που φέρνουν οι διαφορετικές ρίζες, τα απωθημένα, τα συμπλέγματα, αλλά κυρίως η δίψα για εξουσία.

Ένας αγώνας ηρώων είναι αυτή η ιστορία, ένας αγώνας μέχρι θανάτου για τον θρόνο αλλά και, όπως επιθυμούν και ισχυρίζονται, για τη σωτηρία της πατρίδας.

Όλα αυτά μέσα σε μια ακόμη κορυφαία μάχη.

Αυτή με τον χρόνο. Γιατί απέξω όλο και σιμώνουν οι δράκοι.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Kali Papadogianni, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης