Με επιτυχία ο χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μοσχοφυτιανών Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Εκπολιτιστικού συλλόγου Μοσχοφυτών το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο». Τα χορευτικά του συλλόγο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Εκπολιτιστικού συλλόγου Μοσχοφυτών το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο». Τα χορευτικά του συλλόγο Rating: 0

Με επιτυχία ο χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μοσχοφυτιανών

Με επιτυχία ο χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μοσχοφυτιανών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Εκπολιτιστικού συλλόγου Μοσχοφυτών το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο».

Τα χορευτικά του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Παναγιώτη Μάνου.

Η ορχήστρα αποτελούμενη από τους Γκόβαρη Γιάννη, Μπουραζάνα Αποστόλη, Σχορετσιανίτη Λευτέρη, Τσιγαρίδα Φώτη, Αδάμο Χρήστο, Καραβασίλη Σωτηρία, Πλαστάρα Λεωνίδα ξεσήκωσε τους Μοσχοφύτες όπου χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας του χωριού π. Δημήτριος Λάμπρου, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, οι Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Κώστας Σκρέκας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσίγκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Παναγιώτης Λέφας και Πέτρος Τεντολούρης, οι π. Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κουτσονάσιος και Θανάσης Πλαβός, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Μαράβας, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Ζιάκας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου Στέλιος Κούτσικος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αρματολικού Ηλίας Ρομοσιός και πλήθος κόσμου.

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Μοσχοφυτών εύχεται σε όλους τους συγχωριανούς μας Χρόνια Πολλά και καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο χωριό.

mosx3 mosx mosx1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή