Με επιτυχία ο 12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» Reviewed by Momizat on . Με περίπου 4.000 συμμετοχές και υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος». Για ακόμη μια φορά, οι δι Με περίπου 4.000 συμμετοχές και υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος». Για ακόμη μια φορά, οι δι Rating: 0

Με επιτυχία ο 12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

Με επιτυχία ο 12ος Ημιμαραθώνιος  Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

Με περίπου 4.000 συμμετοχές και υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος».

Για ακόμη μια φορά, οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στηριζόμενοι και στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, για να υπάρξει το όσο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Η εκκίνηση δόθηκε από την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και στον τερματισμό οι δρομείς γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό.

Καθ΄ όλη την διαδρομή υπήρχαν εθελοντές που έδιναν την βοήθεια σε όσους είχαν ανάγκη, ενώ αντιμετωπίστηκαν και περιστατικά που έχριζαν ιατρικής βοήθειας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή