Με επιτυχία στα Περτουλιώτικα λιβάδια το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων – Κορυφώνονται σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις Reviewed by Momizat on . Με αφιέρωμα  στο τρίπτυχο της Δημιουργίας και της Αναγέννησης, "Συνεννόηση – Συλλογική Προσπάθεια – Ομοψυχία" συνεχίζονται στα Περτουλιώτικα λιβάδια οι εκδηλώσε Με αφιέρωμα  στο τρίπτυχο της Δημιουργίας και της Αναγέννησης, "Συνεννόηση – Συλλογική Προσπάθεια – Ομοψυχία" συνεχίζονται στα Περτουλιώτικα λιβάδια οι εκδηλώσε Rating: 0

Με επιτυχία στα Περτουλιώτικα λιβάδια το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων – Κορυφώνονται σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις

Με επιτυχία στα Περτουλιώτικα λιβάδια το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων – Κορυφώνονται σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις

Με αφιέρωμα  στο τρίπτυχο της Δημιουργίας και της Αναγέννησης, “Συνεννόηση – Συλλογική Προσπάθεια – Ομοψυχία” συνεχίζονται στα Περτουλιώτικα λιβάδια οι εκδηλώσεις για το 36ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων .

Χθες το πρωί έλαβε χώρα το Βιωματικό Καραβάνι της Σαρακατσάνικης Ζωής, το οποίο αναπαριστά ένα εποχικό γεγονός από τη ζωή των Σαρακατσάνων, ένα έθιμο βίωμα που ήταν άλλοτε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Σήμερα  Κυριακή, ημέρα αποκορύφωσης των εκδηλώσεων, θα παρουσιαστούν δρώμενα του παραδοσιακού κύκλου της σαρακατσάνικης ζωής, καθώς και παιγνίδια και χοροί από τους συλλόγους Σαρακατσαναίων Ελλάδας, Σκοπίων και Βουλγαρίας.

φωτο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΑΤΡΑΓΑΣ 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή