Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Reviewed by Momizat on . Με το ποδήλατο στην καθημερινότητα, με το ποδήλατο και σε δράσεις άθλησης. Αυτό είναι το μήνυμα των εκδηλώσεων της σημερινής ημέρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ε Με το ποδήλατο στην καθημερινότητα, με το ποδήλατο και σε δράσεις άθλησης. Αυτό είναι το μήνυμα των εκδηλώσεων της σημερινής ημέρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ε Rating: 0

Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με το ποδήλατο στην καθημερινότητα, με το ποδήλατο και σε δράσεις άθλησης. Αυτό είναι το μήνυμα των εκδηλώσεων της σημερινής ημέρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Ο λόφος του Προφήτη Ηλία γέμισε από μαθητές γυμνασίων (1ο, 3ο, 5ο, 7ο)  και Δημοτικού Σχολείου (33ο) οι οποίοι μετείχαν σε πολλές, ποικίλες και όμορφες δράσεις:
– εκμάθηση τοξοβολίας στους μαθητές, από την TREKKING HELLAS – ΣΠΟΡ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
– FLYING- FOX, από την ίδια ομάδα
– ενημέρωση για τη φύση, την κίνηση σε αυτή, το περιβάλλον, και τα οφέλη στο περιβάλλον από τη σωστή χρήση των Μέσων Μεταφοράς, από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Οι μαθητές ωφελήθηκαν από την επαφή με πρωτόγνωρα αθλήματα και παιχνίδια, διαπιστώνοντας στην πράξη, πόσο σημαντικός είναι ο συνδυασμός των δράσεων για το περιβάλλον.
Εξάλλου, οι απογευματινές δράσεις στο πάρκο του Αη Γιώργη σχεδιάστηκαν από τη ΣΕΦΑΑ, με αποκλειστικό στόχο, να τεθεί όλη η πόλη σε κίνηση. Η βάση των εκδηλώσεων, από τις 6 το απόγευμα, σχετίζεται με το τρίπτυχο «ΑΣΚΗΣΗ- ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΥΓΕΙΑ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή