Με επιτυχία το 36ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων Reviewed by Momizat on . Στο  μοναδικής φυσικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, τα περτουλιώτικα λιβάδια , πραγματοποιήθηκε και φέτος το Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, το οποίο φτάνει Στο  μοναδικής φυσικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, τα περτουλιώτικα λιβάδια , πραγματοποιήθηκε και φέτος το Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, το οποίο φτάνει Rating: 0

Με επιτυχία το 36ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων

sarakatsanaioi 2

Στο  μοναδικής φυσικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, τα περτουλιώτικα λιβάδια , πραγματοποιήθηκε και φέτος το Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, το οποίο φτάνει αισίως στο 36ο έτος του.

 

Το Αντάμωμα ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή ενώ  κατά την τριήμερη διάρκειά του πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο εκδηλώσεις  με επίκεντρο τη σαρακατσάνικη παράδοση.

Tο φετινό αντάμωμα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος και έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο γ.γ. του ΚΚΕ (Σαρακατσάνος και ο ίδιος στην καταγωγή)  Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γραμματέας της Ν.Δ.  Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι Βουλευτές Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Κώστας Σκρέκας (Ν.Δ.), οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, τον δήμαρχο Πύλης εκπροσώπησε ο αναπληρωτής του, αντιδήμαρχος Άρης Τζάνης κ.α..Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τον τρανό χορό των γερόντων.

 

 

sarakatsanaioi 1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή