Με επιτυχία το 6ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών Reviewed by Momizat on . Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Αποκριών 26 Φεβρουαρίου 2017 το 6ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών. Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου «οι συγχωριανοί Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Αποκριών 26 Φεβρουαρίου 2017 το 6ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών. Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου «οι συγχωριανοί Rating: 0

Με επιτυχία το 6ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών

Με επιτυχία το 6ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Αποκριών 26 Φεβρουαρίου 2017 το 6ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών. Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου «οι συγχωριανοί μας, μας τίμησαν για ακόμη μία φορά και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους γεμίζοντας το κέντρο εκδηλώσεων.
Αυτά τα λίγα χρόνια δράσης του συλλόγου έχουμε τη χαρά να γινόμαστε αποδέκτες της συγκινητικής αγάπης και στήριξης των συγχωριανών μας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας κάτι το οποίο δίνει δύναμη στους νέους του Γαρδικίου να συνεχίσουμε!
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση καθώς  και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο».

Αφήστε το σχόλιο σας