"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Με επιτυχία το Drag Day

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά το Ρεκόρ Γκίνες με το Συρτάκι τον Αύγουστο του 2012 νέο μεγάλο αθλητικό γεγονός το Drag Day συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της ΕΚΠΟΛ και του κ. Κώστα Χαλέβα σε συνεργασία με τη διοίκηση της Αεροπορίας Στρατού.
Στη διοργάνωση συμμετείχε η ΦΙΜΑ και o ΑΣΗ με τη βοήθεια των τοπικών λεσχών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας Βόλου (ΛΑΒ και ΜΟΤΟΛΕΒ).
Πάνω από 120 συμμετοχές από Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Έδεσσα, Ελασσόνα, Πύργο, Κιάτο, Αθήνα, Λαμία και άλλες πόλεις της Ελλάδας έδωσαν το παρόν και χάρισαν πλούσιο θέαμα και πολύ δυνατά περάσματα στους περίπου 4000 θεατές που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.
Ο κ. Χαλέβας δήλωσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές των αγώνων και σε όσους συμμετείχαν, αλλά επίσης τα συγχαρητήρια πρέπει να απονεμηθούν στην διοίκηση του στρατοπέδου Αεροπορίας Στρατού, διότι με την παραχώρηση του χώρου, όχι μόνο διευκόλυναν την διεξαγωγή των αγώνων και των συμμετεχόντων, αλλά παράλληλα συνετέλεσαν στην αποφυγή θανατηφόρων ατυχημάτων, που προκαλούνται από αγώνες ταχύτητας εκτός χώρων που πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Διότι χάρη στην ασφάλεια του στρατοπέδου, της παρουσίας της τροχαίας και των ασθενοφόρων παράλληλα με τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων, εξασφαλίστηκαν άψογες συνθήκες ασφαλείας.
Ο κ. Κώστας Χαλέβας δήλωσε επίσης, ότι για ανάλογα αγωνίσματα πανελλαδικής εμβέλειας και όχι μόνο, πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε, διότι εκτός της διεξαγωγής των αγώνων, επιτυγχάνεται και η τουριστική προβολή της περιοχής μας, τονώνοντας έτσι και την οικονομία της Θεσσαλίας.
O κ. Διακάκης Νίκος υπεύθυνος της Proaction motosports events και της οργάνωσης του Drag Day δήλωσε ότι καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του διημέρου έπαιξαν οι Περιφέρεια Θεσσαλίας και όλο το προσωπικό του στρατοπέδου που με τη βοήθειά τους το συγκεκριμένο διήμερο χαρακτηρίστηκε από όλους σαν το πιο πετυχημένο Drag Day όλης της χρονιάς. Το αεροδρόμιο για τέτοιου είδους αγώνες είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας και όλοι θα ήθελαν το 2015 να γίνει και ένας αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster.

u0395u03B9u03BAu03CCu03BDu03B1 004 u0395u03B9u03BAu03CCu03BDu03B1 003 u0395u03B9u03BAu03CCu03BDu03B1 002

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης