"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Με καταγωγή από την Μαγουλίτσα Καρδίτσας ο 17χρονος δράστης της επίθεσης με νεκρούς σε σχολείο του Τέξας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έλληνας και μάλιστα με καταγωγή από την Καρδίτσα φέρεται να είναι όπως όλα δείχνουν ο δράστης της δολοφονίας οκτώ τουλάχιστον μαθητών σε σχολείο του Τέξας.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές έλκει την καταγωγή του από την Μαγουλίτσα Μουζακίου και ο οποίος επισκεπτόταν το χωριό   με την οικογένειά του κάποια καλοκαίρια… 

profil_ellina_makeleio_arthro

Δείτε το ρεπορτάζ του Εθνικού Κήρυκα:

Ο Δημήτριος Παγουρτζής (Dimitrios Pagourtzis), 17 ετών, αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο λύκειο του Τέξας. Οκτώ έως δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, όπως επιβεβαίωσε ο σερίφης της κομητείας του Χάρις.

Φέρεται να φώναξε «έκπληξη» (surprise) πριν ανοίξει πυρ σε μαθητές και δασκάλους. Και ένα δεύτερο άτομα τέθηκε υπό κράτηση σε σχέση με το μακελειό.

Πληροφορίες για τον Δ. Παγουρτζή

Σύμφωνα με το heavy.com o Παγουρτζής ανήρτησε στα τέλη Απριλίου μία φωτογραφία στο διαδίκτυο με ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε «Γεννημένος να σκοτώνει» (Born to Kill).

Μάρτυρες του μακελειού ανέφεραν ότι είδαν τον ύποπτο να φορά μπλουζάκι «Born to Kill» και «στρατιωτικά άρβυλα». Ηταν «ήσυχος» και «ήρεμος», είπαν. Σύμφωνα με την προσωπική σελίδα του Παγουρτζή στο Facebook, η οποία δεν είναι ενεργή πλέον, είναι μαθητής της 11ης τάξης στο Santa Fe High School.

Σε αυτή τη σελίδα, ο Παγουρτζής προωθούσε ένα κανάλι στο YouTube με το ψευδώνυμο «Comma Kazi». Εχει τρία βίντεο διαφόρων τραγουδιών ραπ. Τελευταία ενημέρωσή της ήταν το 2013. Ακόμη, έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές αρχές της κομητείας Χάρις εντόπισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στον χώρο και περιμετρικά του λυκείου.

Τον Οκτώβριο του 2016 ο Παγουρζής αναφέρθηκε ότι έπαιξε «τεράστιο ρόλο» στη νίκη με 14-0 της ομάδας ποδοσφαίρου του Santa Fe JV. Το 2013, στην Galveston County Daily News ο Παγουρτζής αναφέρεται ως μαθητής που τιμήθηκε στο Santa Fe Junior High School.

Σε μία σελίδα στο Tumblr blog που φέρεται να ανήκει στον Παγουρτζή γίνεται αναφορά στο λύκειο Parkland, Florida και τον κατηγορούμενο για το εκεί μακελειό, Nikolas Cruz. «Δεν εγκρίνω» (I do not condone) είναι ο τίτλος της σελίδας αυτής.

Ακόμη, ένας λογαριασμός του Instagram που φαίνεται να ανήκει στον Παγουρτζή έχει τρεις μόνο φωτογραφίες. Η μία δείχνει ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι, ενώ μία άλλη δείχνει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με πυροβολισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης