"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Με Λευτέρη Αβραμόπουλο, Κωστή Γιαννακό και Φόρη Ρόμπο στις εκλογές η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πανέτοιμη εμφανίζεται για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) η Δημοκρατικής Κίνηση Οικονομολόγων. Στους υποψηφίους της Τοπικής Διοίκησης του 7ου Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας της ΔΗ.ΚΙ.Ο.  συμμετέχουν από τα Τρίκαλα ο Κωστής Γιαννακός και ο Φόρης Ρόμπος. 

Λευτέρης Αβραμόπουλος: Ο πρώτος των πρώτων του Νομού Τρικάλων

Υποψήφιος στις Εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας είναι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μετεώρων, Οικονομολόγος Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος είναι υποψήφιος για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενων (ΔΗ.ΚΙ.Ο. -Σ) στο 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα – Υπόλοιπης επικράτειας (το 1ο και 2ο Ε.Δ. είναι Αττικής και Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα).

Σημειώνεται ότι το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΤΡΙΚΑΛΩΝ είναι στο Γραφείο 102 του κεντρικού κτηρίου της ΠΕ Ενότητας Τρικάλων (1ος όροφος, Βασιλείου Τσιτσάνη 31).

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 08:00 π.μ. μέχρι τις 06:00 μ.μ. της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2023. H αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο είναι απαραίτητο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης