"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.2 C
Trikala

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 18ος Ημιμαραθώνιος Ράξας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιτυχία και το 2023 για τον Ημιμαραθώνιο της Ράξας. Ο 18ος κατά σειρά αγώνας – και ένας από τους παλαιότερους στη χώρα – στο χωριό του Δήμου Τρικκαίων συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων/ουσών και πλήθος πολιτών που παρακολούθησαν όλους τους αγώνες.

Ιδιαίτερης σημασίας η συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών σε αγώνες 100 μ., 400 μ. και 600 μ. , καθώς και 1.000 μ. για νέους/νέες, αλλά και – για μια ακόμη φορά, ο 87χρονος δρομέας Γιώργος Θέμελης. Διεξήχθησαν βεβαίως, ο βασικός αγώνες των 21 χλμ. και των 10 χλμ. (τρεξίματος και περιπατητικός) , αμφότεροι με ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Η Οργανωτική Επιτροπή Ράξας και ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, με τη συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργάνωσαν για 18η φορά έναν αγώνα που ενισχύει τον αθλητισμό στην περιφέρεια του Δήμου Τρικκαίων.

Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Σοφία Αλεστά, Αποστόλης Παππάς, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Καΐκης, ο πρόεδρος της Ράξας Γιάννης Παπαχρήστος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημ. Μήτραινας, εκ μέρους του ΓΣΤ ο προπονητής και καθηγητής κ. Δημ. Σούλας, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ζωή Παπαναστασίου, Χρ. Ζαραμπούκας. Γ. Ηλιάδης, Λ. Κασσοπούλου, Βάσω Γκουγκουστάμου.
Όλα τα αποτελέσματα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων ΕΔΩ   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης