Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής “Μέσα από τα μάτια μου” Reviewed by Momizat on . "Μέσα από τα μάτια μου", Μεγάρχη 2015, ονομάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Ευθύμη Πλιάγκα,  τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην Μεγάρχη. "Μέσα από τα μάτια μου", Μεγάρχη 2015, ονομάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Ευθύμη Πλιάγκα,  τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην Μεγάρχη. Rating: 0

Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής “Μέσα από τα μάτια μου”

μεγαρχι εκθεσι φωτο

“Μέσα από τα μάτια μου”, Μεγάρχη 2015, ονομάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Ευθύμη Πλιάγκα,  τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην Μεγάρχη.

Πρόκειται για 20 φωτογραφίες κι ένα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο περιγράφεται η κατάσταση του χωριού μέσα από τα μάτια του δημιουργού. Μια κατάσταση με τις ομορφιές του χωριού, αλλά κυρίως με όσα θεωρεί αυτός κακώς κείμενα.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος “επειδή αγαπώ τον τόπο μου, θεωρώ ότι αυτή η έκθεση ελπίζω να αποτελέσει έναυσμα, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση γύρω από την κατάσταση του χωριού. Και δεν εννοώ τόσο την κρατική εξουσία ή τις δημοτικές αρχές, όσο τον κάθε ένα από εμάς, αν θέλουμε να ονομαζόμαστε πολίτες. Η Μεγάρχη αξίζει μεγαλύτερης φροντίδας και αγάπης.”

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 9 ως τη 1:30 το πρωί και από τις 5 ως τις 10 το απόγευμα. Η διάρκειά της έκθεσης για όποιον ενδιαφέρεται να την επισκεφτεί από άλλες περιοχές θα είναι ως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Η όλη προσπάθεια γίνεται με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου νεολαίας της Μεγάρχης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή