Με μεγάλη επιτυχία η λαογραφική εκδήλωση του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Reviewed by Momizat on .  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ''Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ'', ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ''Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ'', ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ Rating: 0

Με μεγάλη επιτυχία η λαογραφική εκδήλωση του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία η λαογραφική εκδήλωση του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ”Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ.

Φωτογραφία του Sotiris Gorgogetas.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ”ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ.!!!ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ-ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΥΕΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.!!!!ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.-ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ -ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡ. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ. -ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.!!!!!!!

 

Φωτογραφία του Sotiris Gorgogetas.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή