"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος ημιορεινός ημιμαραθώνιος στους Γόμφους! Χρ. Μιχαλάκης: Να γίνει θεσμός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 ο 1ος ημιορεινός ημιμαραθώνιος στους Γόμφους! «Γόμφοι Trail» & την κωδική ονομασία «Στα μονοπάτια των προγόνων μας».

Αθλητές απ’ όλη τη χώρα έδωσαν το «παρών», συνεπείς στο ραντεβού τους για την μεγάλη μέρα, η οποία ξεκίνησε στις 9:00πμ με την εκκίνηση της διαδρομής των 22χλμ & την κωδική ονομασία «Αρχαίοι Γόμφοι», στις 9:15 ακολούθησε η εκκίνηση στα 7χλμ με την κωδική ονομασία «Φίλιππος Β’», με τελευταία την εκκίνηση των 1000μ, για τους μικρούς αυριανούς πρωταθλητές του αθλήματος.

Οι αθλητές των δύο διαδρομών στα 22 & 7χλμ, είχαν την ευκαιρία αγωνιζόμενοι να  θαυμάσουν ένα φθινοπωρινό τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, μέσα από αλέες που σχηματίζουν με απερίγραπτη τέχνη οι θάμνοι της περιοχής, δίπλα σε αρχαία μνημεία, απέραντη θέα στον θεσσαλικό κάμπο, & το χρυσοκίτρινο του φθινοπώρου να εναλλάσσεται με το σκυθρωπό πράσινο του κουρασμένου Καλοκαιριού, μέσα σε μια μοναδική αρμονία, βουνού και κάμπου και με τον τερματισμός τους να δηλώνουν ευχαριστημένοι και με τις επιδόσεις τους αλλά & με την ωραία αυτή διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων και στο οργανωτικό κομμάτι, αλλά & με τις πολύ προσεγμένες διαδρομές, υποσχόμενοι ότι του χρόνου θα δώσουν και πάλι το «παρών».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, απέδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά πως » Πρόκειται για μία εκδήλωση που συνδυάζει ένα πρωτότυπο αθλητικό γεγονός με την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχή μας. η στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων αποτελεί προτεραιότητα τόσο για μένα όσο και για τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και το αποδεικνύουμε στην πράξη, με το να ενισχύουμε με κάθε μέσο τις προσπάθειες φορέων και Συλλόγων, αλλά και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υποδομές του τόπου μας.

Επιβάλλεται ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει θεσμός! Επόμενο βήμα μας, η ανάδειξη των αρχαιοτήτων της Αρχαίας πόλης των Γόμφων».

Να αναφέρουμε πως η όλη εκδήλωση, τέθηκε υπό την αιγίδα του Δ. Πύλης & της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

pylinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης