Με μεγάλη επιτυχία το 4ο αντάμωμα με την παράδοση στην Κρήνη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» έχει θέσει γερές βάσεις δίνοντας για 4η συνεχή χρονιά το παρόν με μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και χορών απ' όλη την Ελλάδα προβάλλον Το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» έχει θέσει γερές βάσεις δίνοντας για 4η συνεχή χρονιά το παρόν με μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και χορών απ' όλη την Ελλάδα προβάλλον Rating: 0

Με μεγάλη επιτυχία το 4ο αντάμωμα με την παράδοση στην Κρήνη Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία το 4ο αντάμωμα με την παράδοση στην Κρήνη Τρικάλων

Το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» έχει θέσει γερές βάσεις δίνοντας για 4η συνεχή χρονιά το παρόν με μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και χορών απ’ όλη την Ελλάδα προβάλλοντας και διατηρώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Ομάδες ντόπιων χορευτικών τμημάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια και ανταμείψανε με το παραπάνω τους κατοίκους και τους επισκέπτες που παρακολούθησαν από κοντά τη φετινή εκδήλωση.

Στους παρευρισκόμενους δόθηκε επίσης η ευκαιρία μέσω της έκθεσης παλαιών φωτογραφιών να γυρίσουν στην Κρήνη του χθες. Μία αφορμή να θυμηθούν παλιές όμορφες εποχές με ανθρώπους που είτε έχουν μεγαλώσει, είτε έχουν φύγει από τη ζωή, είτε δε ζουν πια στην Κρήνη.

Το ταξίδι στην Παράδοση, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης, χάρισε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας με τον κόσμο να ξεφαντώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρήνης ευχαριστεί όλο τον κόσμο,  που για 4η συνεχή χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς και   όλους τους εθελοντές που  βοήθησαν να γίνει αυτή η άκρως  επιτυχημένη εκδήλωση!

antamwma_krini3 antamwma_krini4 antamwma_krini5 antamwma_krini6 antamwma_krini7 antamwma_krini8

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή