"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το 12ο Winter camp της WKB Hellas στο Περτούλι Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το τριήμερο 2/3/4 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το 12ο Winter camp της WKB Hellas στο Περτούλι Τρικάλων με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία!
Σκοπός του χειμερινού σεμιναρίου είναι να προπονηθούμε στην ύπαιθρο , εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες της εποχής αυτής και έχοντας επαφή με την φύση, να ενεργοποιήσουμε τις πνευματικές μας ικανότητες και δεξιότητες, να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, να επιμορφωθούμε, να λάβουμε γνώση για όλα τα τεχνικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που σχετίζονται με το άθλημά μας αλλά και για να γεμίσουμε το τριήμερο μας με μοναδικές εμπειρίες!
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Χαίρομαι , ιδιαίτερα που δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές μας να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους προπονητές, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει αρκετά στην μελλοντική τους αθλητική πορεία. Φέτος είχαμε την χαρά να φιλοξενούμε, δύο σπουδαίους Δασκάλους από την Ελβετία τον Shihan Klaus Ming 7 Dan εκπρόσωπος της WKB SWITZERLAND Και την Sensei Eveline Wallimann 4 Dan.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, χιονόμπαλα και άτομα που κάνουν σκι
Τους υπερευχαριστώ για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί μας και ευελπιστώ να τους έχουμε πάλι κοντά μας σύντομα και σε άλλες διοργανώσεις.
Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς, όσους στάθηκαν αρωγοί ,ώστε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο μας : τους δασκάλους Shihan Kostas Gallios, Sensei Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και Shihan Sakis Kapnas που πλαισίωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τους Sensei Stefania Gklara,Sensei Ιωάννης Γκλάρας,Sensei Απόστολος Πέτρου για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διάρκεια των προπονήσεων, τους χορηγούς μας : Χρήστο & Βασίλη Αγορίτσα
ιδιοκτήτες του σαλέ Περτουλίου για τα ροφήματα και τα γλυκίσματα που μας πρόσφεραν, τον Δήμο Πύλης και ιδιάιτερα την Αντιδήμαρχο πολιτισμού, παιδείας και τουρισμού κ. Μαρίνα Πανάγου για την παραχώρηση του πολιτιστικού κέντρου Πύλης, τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Παπαναστασίου κ.Δημήτρη Πρεκατέ & τα Ζαχαροπλαστεία Καραλής για την προσφορά της Βασιλόπιτας.
Επίσης, τους γονείς και φίλους που συνόδευσαν τους μικρούς μας Fighters σε αυτό το σεμινάριο.
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες από τα dojo Καλαμπάκας, Τρικάλων, Πύλης, Παλαμά, Αμυνταίου και Θεσσαλονίκης για την συμμετοχή τους.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρω την συμμετοχή της οργάνωσή μας WKB Hellas στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΜΠΟΥΝΤΟΚΑΪ της World Kyokushin Budokai WKB SPANISH OPEN 2024 στην πόλη της Βαρκελώνης στην Ισπανία στις 22-25 Φεβρουαρίου 2024 .
Οι αθλητές/αθλήτριες μας που θα συμμετέχουν είναι :
από την πόλη της Καλαμπάκας η Στεφανία Γκλάρα , η Παπαπούλιου Αντωνία , από την πόλη της Πύλης, η Ειρήνη Θεοδώρα Σκυλογιάννη , η Αναστασία Σκαπαρδώνη, η Αγορίτσα Αννα Τσιούτσια και από την πόλη του Παλαμά ο Γαλλιός Νικόλαος ,η Σαβάλα Γερασιμία και η Παπακώστα Ναυσικά .
Καλή επιτυχία στην Ελληνική Ομάδα Osu!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης