Με νέα ιστοσελίδα το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Νέα ιστοσελίδα, ιδιαίτερα χρήσιμη για τους επιβάτες, λειτουργεί από σήμερα το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η διοίκηση τονίζει ότι «πλέον το επιβατικό κοινό των Τρικάλω Νέα ιστοσελίδα, ιδιαίτερα χρήσιμη για τους επιβάτες, λειτουργεί από σήμερα το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η διοίκηση τονίζει ότι «πλέον το επιβατικό κοινό των Τρικάλω Rating: 0

Με νέα ιστοσελίδα το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Με νέα ιστοσελίδα το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Νέα ιστοσελίδα, ιδιαίτερα χρήσιμη για τους επιβάτες, λειτουργεί από σήμερα το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η διοίκηση τονίζει ότι «πλέον το επιβατικό κοινό των Τρικάλων μπορεί να ενημερώνεται με… ένα κλικ, μέσα από την διεύθυνση www.asttrik.gr  για όλα τα τελευταία νέα, δρομολόγια, αλλαγές κλπ..

Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, εξελίσσεται και προσαρμόζεται στα δεδομένα της νέας εποχής».

Η ιστοσελίδα περιέχει

Φυσικά, υπάρχει και η απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Στη σελίδα σημειώνεται ότι «Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων καινοτομεί με μία ταχύτατη και υπερσύγχρονη ιστοσελίδα που ακολουθεί όλα τα τελευταία σχεδιαστικά πρότυπα.

Τέλος, η περιήγηση στη νέα μας ιστοσελίδα μπορεί να γίνει και με smartphone (χώρις να απαιτείται επιπλέον mobile εφαρμογή), λαβαίνοντας υπόψη τους πελάτες του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων που θέλουν να μαθαίνουν τα δρομολόγια από το κινητό τους, ανά πάσα στιγμή».

astiko1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή