Με νέο ρεκόρ συμμετοχών o 11ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα –Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος Reviewed by Momizat on . Η μεγάλη αθλητική γιορτή πλησιάζει για τα Τρίκαλα. Ο 11ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα –Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακ Η μεγάλη αθλητική γιορτή πλησιάζει για τα Τρίκαλα. Ο 11ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα –Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακ Rating: 0

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών o 11ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα –Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών o 11ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα –Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος

Η μεγάλη αθλητική γιορτή πλησιάζει για τα Τρίκαλα. Ο 11ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα –Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

 

Ο τερματισμός βρίσκεται σε 21,1χλμ (με μήκος διαδρομής πιστοποιημένο από την AIMS) στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Στην κεντρική πλατεία Τρικάλων διεξάγεται παράλληλα Αγώνας Δρόμου 5K, που δίνει την ευκαιρία σε νέους ή λιγότερο προπονημένους δρομείς να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα δρόμου. 

Παράλληλα στο κέντρο της πόλης διεξάγεται και ο Παιδικός Αγώνας 1K, για παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών προσφέροντας την ευκαιρία στους μικρότερους να έρθουν σε επαφή με την άσκηση και τη χαρά της συμμετοχής.

Οι αριθμοί της διοργάνωσης

3.000  συνολικά οι συμμετέχοντες

21.097 μ. η απόσταση

11η χρονιά διεξαγωγής

5 χλμ. εντός πόλης

6 ομάδες εθελοντών

1000 συμμετοχές στον αγώνα 5 χλμ. (ρεκόρ)

2 πιστοποιήσεις (απόστασης και χρονομέτρησης)

 

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

 

Ημιμαραθώνιος 21K

Εκκίνηση στις 10:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Καλαμπάκας.

Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι 21.097 μέτρα (επίσημη μέτρηση από την AIMS), με αφετηρία την Καλαμπάκα και τερματισμό τα Τρίκαλα, σε ασφάλτινο δρόμο και με κλίση ελαφρώς κατηφορική.

Αγώνας Δρόμου 5K

Εκκίνηση στις 10:00 π.μ από την κεντρική πλατεία Τρικάλων.

Οι δρομείς ξεκινούν από την κεντρική πλατεία Τρικάλων και αφού κατευθυνθούν προς την Καλαμπάκα, κάνουν αναστροφή και τερματίζουν στο ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησαν.

Παιδικός Αγώνας 1K

Εκκίνηση στις 9:45 π.μ. από την κεντρική πλατεία Τρικάλων.

Τα παιδιά ηλικίας 9 έως και 14 ετών ξεκινούν από την κεντρική πλατεία Τρικάλων και διανύοντας μία απόσταση 1 km τερματίζουν πάλι πίσω εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν.

Απονομές

10:45 – 10:50
Βράβευση νικητών/τριών Αγώνα Δρόμου 5K.

12:00 – 12:30
Βράβευση νικητών/τριών Ημιμαραθώνιου 21,1 χλμ και όλων των κατηγοριών.

Έκθεση Αγώνα

10:00 – 19:00
Η έκθεση της διοργάνωσης πραγματοποιείται το Σάββατο παραμονή του αγώνα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, ενώ στον ίδιο χώρο της έκθεσης λειτουργεί και το κέντρο παράδοσης των αριθμών και του απαραίτητου υλικού και αναμνηστικών του αγώνα (Bibs, μπλουζάκια, κτλ).

Περισσότερα στην ιστοσελίδα https://www.trikalahalfmarathon.org/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή