Με Παν. Δριτσέλη σήμερα επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό Reviewed by Momizat on . Σήμερα Παρασκευή, από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά, θα διεξαχθεί εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού. Συζή Σήμερα Παρασκευή, από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά, θα διεξαχθεί εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού. Συζή Rating: 0

Με Παν. Δριτσέλη σήμερα επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό

Με Παν. Δριτσέλη σήμερα επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό

Σήμερα Παρασκευή, από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά, θα διεξαχθεί εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού.
Συζήτηση την οποία προκάλεσαν 34 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την Επίκαιρη Επερώτηση που κατέθεσαν προς την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα «Υπό κατάρρευση ο ελληνικής αθλητισμός».
Η συζήτηση είναι δημόσια και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της Βουλής. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετηθούν οι βουλευτές Γιώργος Πάντζας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Νίκος Βούτσης, Δημήτρης Στρατούλης,
Αλέξης Μητρόπουλος, Θανάσης Πετράκος, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Γιάννης Αμανατίδης, ενώ από πλευράς της κυβέρνησης θα απαντήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Αδριανός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή