Με ποιους (λέγεται ότι) συζητά ο Δημ. Χατζηγάκης Reviewed by Momizat on . Αν ισχύει ότι η δυναμική μιας παράταξης φαίνεται από την πληθώρα των στελεχών που σπεύδουν να καταθέσουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε στην πα Αν ισχύει ότι η δυναμική μιας παράταξης φαίνεται από την πληθώρα των στελεχών που σπεύδουν να καταθέσουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε στην πα Rating: 0

Με ποιους (λέγεται ότι) συζητά ο Δημ. Χατζηγάκης

Με ποιους (λέγεται ότι) συζητά ο Δημ. Χατζηγάκης

Αν ισχύει ότι η δυναμική μιας παράταξης φαίνεται από την πληθώρα των στελεχών που σπεύδουν να καταθέσουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε στην παράταξη του Δημήτρη Χατζηγάκη δικαίως θεωρούν ότι στις εκλογές του Μαΐου ο συνδυασμός θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες.

Από την ώρα που ο Δημήτρης Χατζηγάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, άρχισαν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις για να καταγραφεί ποιοι ενδιαφέρονται να μπουν στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της trikkipress.gr, ακούγονται πολλά ονόματα ανθρώπων της αυτοδιοίκησης. Ανθρώπων που έχουν γνώση του αντικειμένου και διαθέτουν ερείσματα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Νατάσα Σιώκη, Νίτσα Καταβούτα, Αλέκος Πολυμερόπουλος, Απόστολος Κολίτσας, Ευαγγελία Γουγουλάκη, Γιώργος Κόπανος, Νικολέτα Μπρουζούκη, Μπάμπης Δεληλίγκας, Μιλτιάδης Κατσάρος, Χρήστος Παπαπολύκαρπος και πολλοί άλλοι.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή