"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Με σύνθημα το ευ αγωνίζεσθαι

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στις 06/07/2011 δημιουργήθηκε η ομάδα μας, η οικογένεια μας Α.Ο.Τ.2011. Τότε ήμασταν λίγοι… αλλά αποφασισμένοι να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι ΑΓΝΟ, ΤΙΜΙΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ … Μία ομάδα της οποίας η βασική διαφορά θα ήταν ο σκοπός ή μάλλον καλύτερα ο στόχος. Ο στόχος δεν ήταν τα κύπελλα και η δόξα… Αλλά η ύπαρξη ενός σωματείου το οποίο θα προσφέρει σε νέα κορίτσια της πόλης όλα τα παρακάτω οφέλη που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει: την κοινωνικότητα, την προώθηση του ομαδικού πνεύματος, την ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης, την μείωση του άγχους της καθημερινότητας των παιδιών, την ψυχαγωγία και την προαγωγή αξιών όπως το ευ αγωνίζεσθαι,το αίσθημα της προσπάθειας και της αλληλεγγύης.

Σήμερα η ακαδημία μας είναι από τις πολυπληθέστερες στην Ελλάδα και αγωνίζεται σε 2 πρωταθλήματα! Οπότε για όσους ρωτάτε για τους στόχους μας… Ναι τους πετύχαμε. Γιατί ο πρωταρχικός μας στόχος μας δεν ήταν να μείνουμε στην Α΄Εθνική, ούτε να δημιουργήσουμε χαρακτήρες δίχως ήθος.

Οπότε ΝΑΙ πετύχαμε, και αυτό το χρωστάμε σε όλη τη διοίκηση έναν έναν ξεχωριστά για όλα όσα έχουν προσφέρει, στον προπονητή μας George Loules ο οποίος είναι εκεί από την πρώτη ημέρα και δίνει την ψυχή του, σε όλες τις παίκτριες παλιές και καινούριες που αγωνίζονται για να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό κυρίως ηθικό επίπεδο και κυρίως σε όσους είναι απ’έξω και μας στηρίζουν…. χορηγούς και φιλάθλους και όλη την οικογένεια του Α.Ο.Τρίκαλα.

Συγνώμη αν στενοχωρώ κάποιους αλλά έχουμε διαφορετικούς στόχους….
Α’, Β’ ΕΘΝΙΚΗ εμείς όπως λέει και το σύνθημά μας Μ Α Ζ Ι !!!!

Είναι απλά δική μου άποψη…δικός μου τρόπος σκέψης…
Ηλιάνα Λουλέ

 

Σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία των Τρικάλων επί του Άρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης