Με τα στελέχη της Ν.Δ. ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Με τον Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία κ. Γιώργο Ζιαράγκα, τον Τομεάρχη Τρικάλων του κόμματος κ. Δημήτρη Παπαλέξη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισ Με τον Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία κ. Γιώργο Ζιαράγκα, τον Τομεάρχη Τρικάλων του κόμματος κ. Δημήτρη Παπαλέξη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισ Rating: 0

Με τα στελέχη της Ν.Δ. ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Με τα στελέχη της Ν.Δ. ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Με τον Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία κ. Γιώργο Ζιαράγκα, τον Τομεάρχη Τρικάλων του κόμματος κ. Δημήτρη Παπαλέξη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαευθυμίου συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Θανάσης Λιούτας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει των ευρωεκλογών και αποφασίστηκε ο συντονισμός της δράσης, μιας και ο κ. Λιούτας είναι ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, προκειμένου να διαχυθεί με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της σταθερότητας που εγγυάται μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να μην παρασυρθεί η χώρα στη δίνη της αποσταθεροποίησης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή