Με την Δήμητρα Καλλιάρα στον “Μανδραγόρα” Reviewed by Momizat on . Απόψε 9:30 στο Μανδραγόρα με παραδοσιακά απ' όλη την Ελλάδα!!! Η Δήμητρα έχει  μια υπέροχη φωνή σε συνδυασμό με αμέτρητα χαρίσματα και ατσάλινο χαρακτήρα. Η Δήμ Απόψε 9:30 στο Μανδραγόρα με παραδοσιακά απ' όλη την Ελλάδα!!! Η Δήμητρα έχει  μια υπέροχη φωνή σε συνδυασμό με αμέτρητα χαρίσματα και ατσάλινο χαρακτήρα. Η Δήμ Rating: 0

Με την Δήμητρα Καλλιάρα στον “Μανδραγόρα”

Με την Δήμητρα Καλλιάρα στον “Μανδραγόρα”

Απόψε 9:30 στο Μανδραγόρα με παραδοσιακά απ’ όλη την Ελλάδα!!! Η Δήμητρα έχει  μια υπέροχη φωνή σε συνδυασμό με αμέτρητα χαρίσματα και ατσάλινο χαρακτήρα. Η Δήμητρα έχει  μια εξαιρετικά μαγική φωνή. Έχει μια φωνή που «ντύνει» πάρα πολλά  από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούμε!

Ακούσματα παλιά, με την φρέσκια, αλλά αυθεντική ματιά του σήμερα. Τραγούδια βγαλμένα μέσα από την ψυχή του λαού που μας συντροφεύουν. Εκεί που η Ήπειρος συναντά την Μ. Ασία, η Θεσσαλία την Μακεδονία και η Θράκη τα νησιά! Μουσικοί δρόμοι της ελληνικής παράδοσης με μελωδίες που σας καλούν να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα και να γλεντήσουμε με τραγούδι και χορό.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:30 στον «Μανδραγόρα».

Κλαρίνο: Χρήστος Κιτσόπουλος
Λαούτο – Τραγούδι: Μάριος Σαρακατσιάνος
Κανονάκι – Τραγούδι: Δήμητρα Καλλιάρα
Βιολί: Λευτέρης Γάλλος
Κρουστά: Αποστόλης Μαυραντζάς

είσοδος: 5 ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή