Με την Κατερίνα Κουρεντζή ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 2ου ΤrikalAr Reviewed by Momizat on . Με μια εξαίρετη ερμηνεύτρια και μια μοναδικής έμπνευσης συναυλία, αρχίζουν το Σάββατο 25 Ιουνίου 2916 οι εκδηλώσεις του 2ου TrikalArt, της Εβδομάδας Μουσικής κα Με μια εξαίρετη ερμηνεύτρια και μια μοναδικής έμπνευσης συναυλία, αρχίζουν το Σάββατο 25 Ιουνίου 2916 οι εκδηλώσεις του 2ου TrikalArt, της Εβδομάδας Μουσικής κα Rating: 0

Με την Κατερίνα Κουρεντζή ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 2ου ΤrikalAr

Με την Κατερίνα Κουρεντζή ξεκινούν  οι εκδηλώσεις του 2ου ΤrikalAr

Με μια εξαίρετη ερμηνεύτρια και μια μοναδικής έμπνευσης συναυλία, αρχίζουν το Σάββατο 25 Ιουνίου 2916 οι εκδηλώσεις του 2ου TrikalArt, της Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης. Ο Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνουν και φέτος δωρεάν εκδηλώσεις πολιτισμού στα Τρίκαλα, από 25 έως 30 Ιουνίου. Η πρώτη συναυλία είναι αυτή της Κατερίνας Κουρεντζή, με τίτλο «Οι μουσικές των λιμανιών».
Η τραγουδίστρια Κατερίνα Κουρεντζή, μαζί με τους συνεργάτες της , θα παρουσιάσουν ένα  ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι από την Λατινική Αμερική έως τη Νέα Ορλεάνη, αγγίζοντας τις ακτές της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας.
Τάνγκος,  τζαζ, μποσανόβα, φάντος, φλαμένγκο, μαζί με άρωμα Παρισιού, Νάπολης και το ρεμπέτικο του λιμανιού, μπλέκονται μεταξύ τους σε μια μοναδική μουσική παράσταση.
Συντελεστές:
Κατερίνα Κουρεντζή, φωνή
Λάμπρος Κουνενης, κρουστά
Ρομαν Γκομεζ, πιάνο, κιθάρα
Ντεμιαν Γκομεζ, ντραμς
Η συναυλία θα δοθεί στο Πνευματικό Κέντρο, λόγω πιθανότητας βροχής, στις 9:30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Eπίσης όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή η πιθανότητα βροχής αλλάζει τον τόπο πραγματοποίησης ορισμένων συναυλιών του TrikalArt. Με δεδομένες τις προβλέψεις και προκειμένου, ακόμη κι αν δεν βρέξει, να μη δημιουργηθεί αναστάτωση, οι τρεις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες μεταφέρονται στο Πνευματικό Κέντρο.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις συναυλίες:
1. ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ” με την  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΤΖΗ
2. ΚΥΡΙΑΚΗ  26 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩ
3. ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ “ΠΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ”
Ολες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή