"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Με την μοιρολατρική Τρικαλινή κοινωνία θα τα πάρουν όλα – Βρε όλα !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς, η Τρικαλινή κοινωνία κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια δίνοντας κάθε δικαίωμα στην ΤΡΕΝΟΣΕ να της πάρει το τρένο.

Δηλαδή, αποδέχεται αυτό που ζει, αυτό που βλέπει.

Και έτσι σήμερα, η Τρικαλινή κοινωνία έγινε πια αυτό που ήθελαν : ακίνδυνη, ακίνητη και έτοιμη να πεθάνει.

Πίστευα πως η κοινωνία θα ξυπνούσε και μια μέρα και θα έλεγε “τι θέλω εγώ με όλους αυτούς τους γελοίους;”

‘Ατιμη κοινωνία.

Kαι για την ιστορία:

Μετά την δρομολόγηση λεωφορείων αντί τρένου από την πόλη των Τρικάλων μέχρι τον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου για την ανταπόκριση με αμαξοστοιχία Intercity πριν ένα μήνα περίπου, από την 1η Αυγούστου σταματούν και αυτά και παύουν ταυτοχρόνως εντελώς τα δρομολόγια ανταπόκρισης. 

Πλέον, η σιδηροδρομική σύνδεση με την πρωτεύουσα θα γίνεται με το υπάρχον, μοναδικό απευθείας δρομολόγιο από και προς Αθήνα



7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς Nikos. Ειναι καλο λοιπον που πουληθηκε, αλλα δεν εκανε καλη συμφωνια ο ΣΥΡΙΖΑ? Και τι εμποδιζει την καλη τωρινη κυβερνηση να την διορθωσει? Μηπως ειναι ανικανη? Μηπως γιατι συμφωνει εν τελει με το ξεπουλημα? Μηπως γιατι ηταν ορος του τριτου μνημονιου που μια χαρα το ψηφισε κι η ΝΔ? Μηπως να μην λετε αρλουμπες με το καθε τι……. μονο και μονο για να δικαιολογησετε το αντιαριστερο σας μενος!!!! Μη φοβαστε και δεν ειναι και κανενα αριστερο κομμα ο Συριζα! Τα ιδια σ@@@@ με την ΝΔ ειναι!!!Γι αυτο και τον 21ο αιωνα στο κεντρο της Ελλαδας μειναμε χωρις τραινα!!! Δημαρχοι, Περιφερειαρχες, Υπουργοι, Βουλευταδες ολοι γαλαζιοι….. ριξτε και καμμια διαμαρτυρια προς τα κει!!! Μονο να καμαρωνετε…. και να σας φταινε οι προηγουμενοι???

    • Η πώληση ήταν αναγκαία, διότι ο ΟΣΕ είναι πηγή χρεών διαχρονικά και οι επενδύσεις που χρειάζονται είναι τεράστιες, οπότε χρειάζονταν και ιδιωτικές επενδύσεις ή ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ, αν έμενε στο κράτος.

      Η νέα κυβέρνηση, έχει ευθύνη να αλλάξει τους όρους της επόμενης σύμβασης για την επιδότηση σε άγονα δρομολόγια. Δεν είναι αποδεκτό να μπαίνουν λεωφορεία, για να μη χάσει την επιδότηση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρά μόνο αν έχει βλάβη η γραμμή, όχι επειδή δεν έχει οδηγούς (όπως ισχυρίζεται η εταιρεία)

  2. Αρα καλα εκανε ο Συριζα και τον ξεπουλησε τον ΟΣΕ…..εεεεεε????? Τοτε προς τι το παραπανω σχολιο? Πεστε κι ενα ευχαριστω που εβγαλε απ τη δυσκολη θεση την ΝΔ να τα τελειωσει ολα μονη της. Ακουστε η δημοσια περιουσια του ελληνικου λαου ειναι του λαου……και ολες διαχρονικα οι κυβερνησεις την διαχειριστηκαν σαν να ειναι του μπαμπα τους!!! Αυτο ειτε το ξερετε…. και μας δουλευετε…..ειτε το αγνοειτε….αγνοωντας επισης οτι καποιοι το γνωριζουμε και στην συνειδηση μας ειναι ιδιοι γιατι τα ιδια πραττουν στις πλατες μας!!! Λειτουργειτε ετσι προσπαθωντας να πεισετε πρωτα και κυρια τον εαυτο σας, οτι για ολα φταινε μονο οι προηγουμενοι και δεν μπορει να φταινε κι οι δικοι μας!!!!!! Γινεστε γραφικος καταλαβετε το.

  3. Μη στενοχωριέστε βρε κουτά. Η όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, απέσπασε δέσμευση από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών όχι μόνο για τη διατήρηση των υπαρχόντων δρομολογίων, ΑΛΛΑ και την ενίσχυση αυτών!!! Τι?!! δεν το πιστεύετε! Καλά τι άνθρωποι είστε εσείς! Αμφισβητείτε την εκπρόσωπό σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης