"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.1 C
Trikala

Με την οικογένεια του στην ορκωμοσία ο Κώστας Σκρέκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο νέος  υπουργός Αναπτυξης και Επενδύσεων Κώστας Σκρέκας , έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Ο νέος υπουργός δήλωσε «έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον πρωθυπουργό».

Ο Κώστας Σκρέκας έχει διατελέσει Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, από τον Οκτώβριο του 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2015 στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμάρα.

Έχει διατελέσει, επίσης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιος σε θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021, καθώς και Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τον Μάιο του 2023, αμφότερες στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τώρα αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Υφυπουργοί αναλαμβάνουν οι Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και Μάξιμος Σενετάκης.

Λίγα λόγια για το νέο Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Είναι απόφοιτος του τμήματος  Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Έργων (MSc in Construction Management, University of Birmingham, UK).

Εκλέγεται βουλευτής στις διπλές εκλογές του 2012 και του 2015, στις εκλογές του 2019, καθώς και στις διπλές εκλογές Μάϊου και Ιουνίου του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης