Με την Τ. Χριστοδουλοπούλου η έναρξη συζητήσεων στην αριστερά εν όψει ευρωεκλογών Reviewed by Momizat on . Μπορεί τα φώτα να πέφτουν στις δημοτικές εκλογές, και λιγότερο στις περιφερειακές, αλλά υπάρχουν και οι ευρωεκλογές. Με ιδιαίτερη πολιτική σημασία ως προς το πο Μπορεί τα φώτα να πέφτουν στις δημοτικές εκλογές, και λιγότερο στις περιφερειακές, αλλά υπάρχουν και οι ευρωεκλογές. Με ιδιαίτερη πολιτική σημασία ως προς το πο Rating: 0

Με την Τ. Χριστοδουλοπούλου η έναρξη συζητήσεων στην αριστερά εν όψει ευρωεκλογών

xristodΜπορεί τα φώτα να πέφτουν στις δημοτικές εκλογές, και λιγότερο στις περιφερειακές, αλλά υπάρχουν και οι ευρωεκλογές. Με ιδιαίτερη πολιτική σημασία ως προς το πολιτικό μήνυμα (αφού έτσι κι αλλιώς οι αρμοδιότητες του Ευρωκοινοβουλίου είναι… καμία), οι φετινές εκλογές έχουν το στοιχείο της πολύ μεγάλης, επίσημης δημοσκόπησης.
Στο πλαίσιο αυτό, τρικαλινοί που προσδιορίζονται στον αριστερό χώρο, αρχίζουν να διοργανώνουν συναντήσεις – συζητήσεις με επιλεγμένους/ες υποψήφιους/ες για την Ευρωβουλή.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, δικηγόρος και συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο Σάββατο 26 Απριλίου, στο Φρούριο.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με υποψήφιους της αριστεράς.
* Απόψεις της μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή