Με τη Ζωή Παπαδοπούλου στη “Σουίτα art cafe” Reviewed by Momizat on . Η Ζωή Παπαδοπούλου συνεχίζει να τιμά με τον δικό της τρόπο μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τη Βίκυ Μοσχολιού. Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 Η Ζωή Παπαδοπούλου συνεχίζει να τιμά με τον δικό της τρόπο μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τη Βίκυ Μοσχολιού. Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 Rating: 0

Με τη Ζωή Παπαδοπούλου στη “Σουίτα art cafe”

Zoi
Η Ζωή Παπαδοπούλου συνεχίζει να τιμά με τον δικό της τρόπο μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τη Βίκυ Μοσχολιού. Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων χωρίς τη Βίκυ Μοσχολιού, η Ζωή θα πραγματοποιήσει μία εμφανίση της,στα Τρίκαλα,στο γνωστό καλλιτεχνικό στέκι “Σουίτα art cafe”
Θα θυμηθούμε υπέροχα τραγούδια της, όπως τα “Άνθρωποι μονάχοι”, “Δε ξέρω πόσο σ’ αγαπώ”, “Επεμβαίνεις”, “Βάλε κι άλλο πιάτο”, “Δεν κλαίω για τώρα”, “Θα κλείσω τα μάτια”, “Τι να φταίει” και άλλα σε μουσικές των Γιώργου Ζαμπέτα, Σταύρου Ξαρχάκου, Άκη Πάνου, Γιάννη Σπανού, Απόστολου Καλδάρα, Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων που έχει πρωτοτραγουδήσει με μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο η Βίκυ Μοσχολιού.
Μαζί της ο Παντελής Ντζιάλας στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις.
‘Ωρα έναρξης: 22.15
Τηλέφωνο κρατήσεων: 24310-20676
Είσοδος: 5€

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή