"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Με τις φωτογραφίες των θυμάτων στα Τέμπη έτρεξαν εκατοντάδες αθλητές (φωτ.)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκατοντάδες αθλητές στη Λάρισα έτρεξαν στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών με τερματισμό στο «σημείο μηδέν» του τραγικού δυστυχήματος. Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές, χωρίς βραβεύσεις, χωρίς μετάλλια…

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και δέντρο

 

Ένας δρόμος για να τιμηθεί η μνήμη των «παιδιών» και των «ανθρώπων» μας που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την 28η Φεβρουαρίου του 2023.

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές, χωρίς βραβεύσεις, χωρίς μετάλλια… Ένας δρόμος μνήμης. Αυτός είναι ο αγώνας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής έξω από τη Λάρισα στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, εκατοντάδες δρομείς, διένυσαν απόσταση 30χλμ. με σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο του πρώην εργοστασίου Ζαχάρεως και τερματισμό στο «σημείο μηδέν» του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των 57 ψυχών. Στο «σημείο μηδέν» δόθηκαν σε όλους λουλούδια και κεριά στην μνήμη των συνανθρώπων μας.

Μαζί τους, στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής προς το «σημείο μηδέν», παιδιά και άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το τρέξιμο αλλά θέλησαν να συμμετέχουν με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, βαδίσαν ή έτρεξαν την απόσταση.

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη:

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, δρόμος και πλήθος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης